Nejprodávanější Kniha - leden 2011

Biografický slovník českých zemí, 5. sešit (Bi–Bog) - 11%
Také v pátém sešitu se čtenářům představí osobnosti z politického, veřejného, vědeckého i kulturního života, které spojuje skutečnost, že se ve svém oboru zapsaly do dějin.

Biografický slovník českých zemí, 5. sešit (Bi–Bog)

180 Kč
160 Kč
Blázinec - 11%
(1x)
Příběh, o nějž tu běží, příběh rozchodu mileneckého páru, je vlastně banální. Jauffretovo minidrama říká: každá rodina je bláznivá. Bláznem je tak trochu každý, hrdinové knihy, autor – a s prominutím i čtenář.

Blázinec

179 Kč
159 Kč
Brázda - 6%
Monografie o Pavlu Brázdovi mapuje práci tohoto v ústraní tvořícího umělce, jehož dílo se dostalo do povědomí kulturní veřejnosti teprve po Sametové revoluci a do stálé expozice moderního umění NG v Praze až v roce 2000.

Brázda

1 273 Kč
1 198 Kč
Cesta k nesmrtelnosti II. - 11%
(1x)
Kniha autorových celoživotních duchovních a léčitelských zkušeností. Je praktickým návodem a doplňujícím textem k pochopení Vodnářského evangelia o Ježíši Kristu.

Cesta k nesmrtelnosti II.

234 Kč
208 Kč
Czech Puppet Theatre Yesterday and Today - 11%
Publikace v angličtině o českém loutkovém divadle, jeho historii i současnosti.

Czech Puppet Theatre Yesterday and Today

255 Kč
226 Kč
Další příběhy nečekaných konců - 11%
(1x)
Kniha představuje soubor devíti povídek a volně navazuje na předchozí sbírku Příběhy nečekaných konců. Roald Dahl i tentokrát nabízí ucelený soubor, jehož charakteristickým rysem je mistrně vybudovaná zápletka s překvapivým rozuzlením.

Další příběhy nečekaných konců

134 Kč
119 Kč
Dědictví - 6%
Pokračování románu Panství dovádí historii rozvětveného Jakobiho rodu až do posledních let 19. století, kdy se přerod židovské komunity, vymaňující se z feudálních tradic, završí všeobecným společenským kvasem a rozčarováním moderní doby.

Dědictví

253 Kč
238 Kč
Doprava jako součást logistických systémů - 11%
Kniha vychází z definice struktur dopravních systémů na logistických řetězcích jako nositele hmotného toku, který v zásadě zakládá podstatu logistiky jako systém organizace hmotného pohybu v procesu výroby, oběhu a spotřeby.

Doprava jako součást logistických systémů

179 Kč
159 Kč
English for Children Two in One - Part Two
ENGLISH FOR CHILDREN - TWO IN ONE - PART TWO navazuje na publikaci ENGLISH FOR CHILDREN - TWO IN ONE - PART ONE, která je hravým obrázkovým úvodem do anglického jazyka.

English for Children Two in One - Part Two

89 Kč
Eseje, kritiky, dopisy - 11%
Kniha soustřeďuje veškerou původní Franzovu tvorbu – eseje, kritiky, glosy a polemiky.

Eseje, kritiky, dopisy

89 Kč
79 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>