Nejprodávanější Kniha nebo Mapa v roce 2012

Americké avantgardní divadlo
Kniha Arnolda Aronsona, profesora divadelních studií Columbia University v New Yorku, systematicky, kvalifikovaně a přitom velmi čtivě mapuje vývoj amerického alternativního divadla.

Americké avantgardní divadlo

203 Kč
Brambory
Pátá z řady kuchařek z Edice Apetit Brambory, vám nabídne přes 100 receptů z brambor, které jsme pro vás uvařili a vyzkoušeli v redakční kuchyni časopisu Apetit.

Brambory

359 Kč
Čtenáři filmu – diváci časopisu
Kniha se zabývá filmovým divákem v meziválečném období 20. století. K jeho ucelenému obrazu dochází důkladnou analýzou filmových periodik a mapováním situace v tehdy se rozmáhajícím kinematografickém průmyslu.

Čtenáři filmu – diváci časopisu

152 Kč
Dějiny a řády života
Tato kniha je dílem historika se specializací na východoevropské dějiny. Je určena širší čtenářské obci, ale mohla by - právě svou srovnávací perspektivou - lecčím přispět i odborníkům.

Dějiny a řády života

320 Kč
Detektivové
(1x)
Bratrům Tomášovi a Kubovi přinese stěhování do nového domu netušené dobrodružství. Připojí se k tajné klučičí partě a společně s novými kamarády se stanou svědky krádeže vzácného obrazu.

Detektivové

197 Kč
Hlídač
Michel a Harry jsou hlídači v ohromných prostorách podzemních garáží luxusního čtyřicetipatrového domu. Děj norského románu se odehrává v blízké budoucnosti, kdy svět postihla blíže nespecifikovaná katastrofa.

Hlídač

296 Kč
Chvála psychoterapie
Na základě svých pětatřicetiletých zkušeností na poli psychoterapie pojal Yalom svou knihu Chvála terapie jako průvodce úspěšnou psychoterapií.

Chvála psychoterapie

314 Kč
Kamo
Kamo je kamarád do nepohody, skvělý spolužák, po jakém asi každý kluk touží… jinak ovšem neřízená střela uvádějící do rozpaků nejednoho učitele. S výjimkou třídního Margerella.

Kamo

205 Kč
Kniha vrchních písařů
(3x)
Kniha vrchních písařů (Š'-ťi) je základním dílem čínské historiografie. Hovoří o Číně od mytických prvopočátků až po stabilizaci sjednocené říše za císaře Wua dynastie Chan (vládl 140-87 př. n. l) a utváří obraz čínské civilizace.

Kniha vrchních písařů

223 Kč
Kulturní vztahy mezi ČSSR a SRN v 60. letech 20. století
Studie se zabývá rolí kultury v mezinárodních vztazích a vývojem kulturních styků mezi Československou socialistickou republikou (ČSSR) a Spolkovou republikou Německo (SRN) v 60. letech 20. století.

Kulturní vztahy mezi ČSSR a SRN v 60. letech 20. století

203 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100