Nejprodávanější tituly v roce 2012

Žítkovské bohyně
(72x)
Další román Kateřiny Tučkové, autorky bestselleru Vyhnání Gerty Schnirch, je fascinujícím příběhem o ženské duši, magii a zasuté části naší historie.
Ukázky

Žítkovské bohyně

382 Kč
Spasitel
(9x)
6. díl krimi série o detektivu Harrym Holeovi.
Ukázky

Spasitel

494 Kč
Pražský hřbitov
(22x)
Nejnovější román Umberta Eca, v němž vystupuje řada historických postav (mj. S. Freud, A. Dumas) líčí na pozadí událostí 19. století vznik fiktivního konspiračního plánu, který začal žít vlastním životem.

Pražský hřbitov

500 Kč
Černá labuť
(15x)
Bestseller amerického akademika a investičního poradce libanonského původu analyzuje fenomén "černých labutí", tj. nepředvídaných jevů a událostí s významným dopadem na život jedince nebo celé společnosti, jakým byl např. teroristický útok z 11. září 2001.

Černá labuť

467 Kč
Nahá pravda
(12x)
Autoři kacířsky tvrdí, že jsme se stali obětí fikce: Zadlužení světa a neustálá honba za růstem jsou časovanou bombou, která hrozí již brzy vybuchnout. Podrobují zdrcující kritice naše politiky, kteří z nás sami záměrně dělají poslušné ovce.
Ukázky

Nahá pravda

254 Kč
Svědkyně ohně
(15x)
Další krimi od autorské dvojce ukryté za pseudonymem Lars Kepler, navazuje na úspěch předchozích románů Hypnotizér a Paganiniho smlouva. V ústavu pro dívky se sklony k destruktivnímu chování dojde k děsivé vraždě jedné z chovanek ...
Ukázky

Svědkyně ohně

390 Kč
Sněhulák
(24x)
7. díl krimi série o detektivu Harrym Holeovi.
Ukázky

Sněhulák

449 Kč
Hobit (ilustrované vydání)
(8x)
Ilustrované vydání kultovní knihy s revidovaným překladem, která přináší pohádkový příběh o velké cestě družiny trpaslíků a hobita Bilba Pytlíka za uloupeným pokladem. S ilustracemi Alana Lee.

Hobit (ilustrované vydání)

500 Kč
Prohlédni si tu zemi
(3x)
Ve své knize Prohlédni si tu zemi Václav Cílek navazuje na své předchozí úspěšné tituly věnované především krajině a místům - Krajiny vnitřní a vnější, Makom a Dýchat s ptáky.
Ukázky

Prohlédni si tu zemi

297 Kč
Čechy, země zaslíbená
(8x)
Hrdinka nového románu Petry Hůlové přijíždí do Čech, aby si vydělala. Příběh Ukrajinky Olgy je výpovědí o nelehkém životě v cizí zemi.
Ukázky

Čechy, země zaslíbená

223 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 1000 položek
1 2 3 .. 100 > >>