Nejprodávanější tituly v roce 2012
národní kuchyně

České Vánoce v kuchyni. Vzpomínky a recepty z Chodska a Pošumaví - 6%
Autorka velké obrazové publikace poutavým vyprávěním čtenářům přibližuje prožívání vánočního času v dobách minulých i současných v oblastech, které dobře zná. Převážnou část knihy tvoří ne příliš obvyklé, ale tradiční recepty vyzkoušené generacemi.
národní kuchyně

České Vánoce v kuchyni. Vzpomínky a recepty z Chodska a Pošumaví

338 Kč
318 Kč
Traditionelle tschechische Küche - 6%
Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Pokrmy každodenní i ty, které se připravují o svátcích, jako jsou Velikonoce a Vánoce,... Publikace v němčině.
národní kuchyně

Traditionelle tschechische Küche

339 Kč
319 Kč
Z myslivcova deníku a receptáře - 11%
Myslivcův deník - to je vyprávění o lidech, zvěři a přírodě, s nimiž se setkal na pomezí Hané a Valašska, na Olomoucku, Horňácku a v Belanských Tatrách.
národní kuchyně

Z myslivcova deníku a receptáře

212 Kč
188 Kč
Cuisine tcheque traditionnelle - 6%
Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Publikace ve francouzštině.
národní kuchyně

Cuisine tcheque traditionnelle

297 Kč
279 Kč
Stůl plný dobrot - 11%
(1x)
Byla jednou jedna obyčejná městská rodina a ta prožila neobyčejnou dovolenou. Ne u moře, ne v horách, ne v bůhvíjakých dálavách, ale v domácích luzích na báječné samotě uprostřed lesů, plných hub, borůvek a přírodních krás.
národní kuchyně

Stůl plný dobrot

170 Kč
151 Kč
Vánoční kuchařka - 20%
Tato jedinečná kuchařka nabízí mnoho desítek tradičních i nevšedních receptů, jak si obohatit vánoční pohodu výborným kulinářským zážitkem.
národní kuchyně
Ukázky

Vánoční kuchařka

119 Kč
95 Kč
The Best... Glastonbury Ever! - 11%
Autorčina druhá ne-kuchařská kniha je inspirována jedinečnou atmosférou největšího festivalu hudby a pódiového umění na světě Glastonbury.
národní kuchyně

The Best... Glastonbury Ever!

179 Kč
159 Kč
Chutě Evropy - 11%
(1x)
Cestopisná kuchařka Itálií, Francií, Rakouskem a Španělskem. Kdo by rád nepoznal cizí kraje s jejich velkolepou nabídkou chutí a vůní? Cestopisy vybranými zeměmi Evropy s návodem jak ochutnat místní speciality v teple domova.
národní kuchyně

Chutě Evropy

179 Kč
159 Kč
Cocina tradicional checa - 6%
Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Pokrmy každodenní i ty, které se připravují o svátcích, jako jsou Velikonoce a Vánoce,...Publikace ve španělštině.
národní kuchyně

Cocina tradicional checa

297 Kč
279 Kč
La cucina tradizionale ceca - 6%
Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Pokrmy každodenní i ty, které se připravují o svátcích, jako jsou Velikonoce a Vánoce,... Publikace v italštině.
národní kuchyně

La cucina tradizionale ceca

339 Kč
319 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 20 položek
<< < 1 2