Nejprodávanější tituly v roce 2012
hudba

Nebojte se klasiky! - Antonín Dvořák - 11%
Díky poutavému vyprávění a ukázkám z díla Antonína Dvořáka se mnohému naučíte a poznáte, jak zábavné je být žákem hudební školy. Životopis skladatele se naučíte jakoby nic a ještě se dozvíte třeba proč se nechtěl stát řezníkem.
hudba

Nebojte se klasiky! - Antonín Dvořák

179 Kč
159 Kč
Nebojte se klasiky! - Wolfgang Amadeus Mozart - 11%
Díky poutavému vyprávění a ukázkám z díla Wolganga Amadea Mozarta se mnohému naučíte a poznáte, jak zábavné je být žákem hudební školy. Životopis skladatele se naučíte jakoby nic a ještě se dozvíte třeba víc o tom, jak zlíbal císařovnu.
hudba

Nebojte se klasiky! - Wolfgang Amadeus Mozart

179 Kč
159 Kč
Teorie hudby ve středověku - 11%
Práce Morawského plní za pomoci shromážděného a systematizovaného materiálu, způsobem zpracování a podáním, jako i bohatou dokumentací studované problematiky prostřednictvím textů středověkých hudebních traktátů.
hudba

Teorie hudby ve středověku

162 Kč
144 Kč
Hudebně-literární slovník  II. - 6%

Navazuje na Hudebně-literární slovník světových skladatelů jako druhý díl zamýšlené slovníkové trilogie.

hudba

Hudebně-literární slovník II.

425 Kč
400 Kč
Kryl - 20%
Třetí, rozšířené vydání knihy, která připomíná Kryla jako písničkáře a básníka, sběrnou metodou materiálů odhaluje mýty, omyly a scestná tvrzení, která jsou s ním stále spojována.
hudba
Ukázky

Kryl

75 Kč
60 Kč
Sváťa Karásek a hosté 1.1.1990 - 6%
Záznam koncertu podává zajímavé svědectví o době plné nadějí, pozoruhodných názorů a optimistické atmosféry, která nejde přehlédnout.
hudba

Sváťa Karásek a hosté 1.1.1990

297 Kč
279 Kč
Slovníček základních hudebních pojmů - 11%
Obsahem knihy je výklad základních hudebních pojmů, s kterými se v notách a v hovorech o hudbě setkávají začínající hudebníci.
hudba

Slovníček základních hudebních pojmů

135 Kč
120 Kč
Zastávka Woodstock - 11%
Texty zachycují stopařské zážitky z cest do Polska v době, kdy se tam ještě nedalo jet legálně, i prožitky návštěvníka hudebních festivalů (včetně prvního velkého rockového festivalu ve východní Evropě v Jarocinu).
hudba

Zastávka Woodstock

161 Kč
143 Kč
Zběsilé balady - 6%
Edičně pečlivě připravená kniha zaplňuje významné bílé místo na mapě české literatury 70. let a současně přináší čtenářům jedinečnou, vtipnou poezii z rodu české písňové grotesky s hlubokým podtextem.
hudba

Zběsilé balady

332 Kč
312 Kč
Domovem hudby II. - 6%
Autorka se v knize věnuje tentokrát Moravě, která je svou pestrostí a bohatstvím živého folklóru jiná než Čechy. Navštívíme Horácko, Slovácko, Hanou, Lašsko, Valašsko a mnoho dalších míst celé Moravy, kde je hudba doma více, než kdekoli jinde u nás.
hudba

Domovem hudby II.

502 Kč
472 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 64 položek
<< < 1 2 3 4 .. 7 > >>