Nejprodávanější audioknihy na CD v roce 2012
naučná, odborná a učebnice

Pravidla úspěchu - 16%
Kniha je cestovní mapou pro každého - od marketingových profesionálů k vlastníkům malých podniků, od učitelů ke studentům i rodičům. Pro všechny, kdo se snaží dosáhnout svých profesionálních či osobních snů či cílů.
naučná, odborná a učebnice

Pravidla úspěchu

618 Kč
520 Kč
Zvládněte stres metodou Inner Game - 16%
Společně se svým týmem známý poradce, kouč a tvůrce jedinečného metodologického přístupu k rozvoji osobnosti "Inner Game" v této audioknize aplikuje principy metody (známé převážně ze sportu) na problematiku stresu.
naučná, odborná a učebnice

Zvládněte stres metodou Inner Game

570 Kč
480 Kč
Zavěste, prosím, volá Semafor - 6%
Sestřih záznamu dvou pořadů Divadla Semafor potěší nejen pamětníky, kteří si pod jmény účinkujících osobností vybaví okamžitě důvěrně známé tváře z televizní obrazovky a z jeviště. Pořad Zavěste prosím, volá Semafor sestavil Miloslav Šimek.
naučná, odborná a učebnice

Zavěste, prosím, volá Semafor

198 Kč
186 Kč
Masaryk aktuální - 6%
Přednášky promlouval Milan Machovec v letech 1993-1994 ve vlastním bytě k tématu Masaryk aktuální. Na 4 CD se profesor Machovec věnuje T.G. Masarykovi v těchto oblastech: Čím je dnes aktuální TG.M.?; Masaryk proti všem; Poslancem Říšského sněmu ...
naučná, odborná a učebnice

Masaryk aktuální

417 Kč
392 Kč
Inner Game pro manažery - 16%
Úspěšný americký poradce se v audioknize zabývá uplatněním jedinečné metody zvyšování výkonnosti - Inner Game - v pracovním prostředí.
naučná, odborná a učebnice

Inner Game pro manažery

618 Kč
520 Kč
Nebojte se klasiky! - Petr Iljič Čajkovskij - 11%
Díky poutavému vyprávění a ukázkám z díla Petra (Pjotra) Iljiče Čajkovského se mnohému naučíte a poznáte, jak zábavné je být žákem hudební školy. Životopis skladatele se naučíte jakoby nic a ještě se dozvíte třeba s kým si vyměnil přes tisíc dopisů.
naučná, odborná a učebnice

Nebojte se klasiky! - Petr Iljič Čajkovskij

179 Kč
159 Kč
Od nestíhání ke stíhání - 6%
Kurz obsahuje řadu praktických cvičení, ve kterých mají posluchači možnost si uvedené náměty prakticky implementovat do svého života a tak postupně začít, krok za krokem, stíhat.
naučná, odborná a učebnice

Od nestíhání ke stíhání

1 352 Kč
1 272 Kč
Tančím tak rychle, jak dokážu - 6%
(1x)
Autobiografická zpověď úspěšné emancipované ženy, scenáristky a režisérky newyorské televize, která mobilizovala všechny síly své osobnosti, aby dokázala žít bez návykových medikamentů.
naučná, odborná a učebnice

Tančím tak rychle, jak dokážu

382 Kč
359 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 28 položek
<< < 1 2 3