Nejprodávanější tituly v roce 2012
cestopisy

Třetí dekáda - 21%
(1x)
Při putování po Balkáně, střední Evropě a Pobaltí autor opakovaně naráží na hranice dvou sousedních mocenských bloků – tápající Evropské unie a sílícího Ruska.
cestopisy
Ukázky

Třetí dekáda

78 Kč
62 Kč
V dálavách světů - 11%
Výbor cestopisných próz legendárního cestovatele, který v 80. letech poprvé vydalo nakladatelství manželů Škvoreckých. Unikátní texty provedou čtenáře téměř všemi světadíly, doplněno fotografiemi.
cestopisy

V dálavách světů

269 Kč
239 Kč
Zastávka Woodstock - 11%
Texty zachycují stopařské zážitky z cest do Polska v době, kdy se tam ještě nedalo jet legálně, i prožitky návštěvníka hudebních festivalů (včetně prvního velkého rockového festivalu ve východní Evropě v Jarocinu).
cestopisy

Zastávka Woodstock

161 Kč
143 Kč
Útěk a návrat - 11%
(2x)

Vtipné, dobrodružné a chytré osobní zápisky mladé profesorky z Moravy, která už pět let učí angličtinu na Weifangské Univerzitě v Čině.

cestopisy

Útěk a návrat

170 Kč
151 Kč
Havajské ostrovy - 11%
Leoš Šimánek na svých cestách již několikrát navštívil Havaj. Tentokráte si však pro toto souostroví udělal hodně času. S manželkou, synem a dcerou důkladně procestovali všech šest hlavních ostrovů, a to nejen v létě, nýbrž i v zimě.
cestopisy

Havajské ostrovy

358 Kč
318 Kč
Aladinova lampa - 20%
Aladinova lampa, vznikající v průběhu let osmdesátých a prvně publikovaná v roce 1996, si posvítila na stejně rozlehlé, avšak zcela odlišně situované země: Indii, Čínu, Rusko a další.
cestopisy
Ukázky

Aladinova lampa

175 Kč
140 Kč
Jižní Amerikou nejen na motocyklu I. - 11%
Kniha pojednává o cestě Petra Macourka a jeho kamaráda Vojty Jižní Amerikou. Není nouze o dobrodružné zážitky, veselé i smutné setkání. Případné zájemce o cestování kniha upozorňuje na nebezpečná místa a také na místa opomíjená, leč krásná.
cestopisy

Jižní Amerikou nejen na motocyklu I.

257 Kč
228 Kč
Z útulku až k moři - 11%
Kniha není jen obyčejným cestopisem, naleznete v ní vtipné komentáře k fotografiím z psího pohledu a dojemné povídání o tom, jak se pejsek dostal do psího útulku a jak byl z něho vysvobozen. Nechybí tu rady a tipy jak cestovat se psem na kole.
cestopisy

Z útulku až k moři

269 Kč
239 Kč
Pěti kontinenty vážně i nevážně - 11%
Původní český zábavný cestopis, spojující historické a architektonické poznatky s atmosférou tržišť a zvláštními setkáními.
cestopisy

Pěti kontinenty vážně i nevážně

216 Kč
192 Kč
Dopis králi Manuelovi o nalezení Brazílie - 11%
Překlad unikátního svědectví účastníka jedné z objevných plaveb k americkému kontinentu.
cestopisy

Dopis králi Manuelovi o nalezení Brazílie

149 Kč
133 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 54 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>