Nejprodávanější Kniha v roce 2012

Pletky s osudem
Hlavními postavami druhého vydání jedné z prvních knih Simony Monyové - PLETKY S OSUDEM jsou dvě sestry, která se sřídí známým rčením : Dá-li vám někdo nalinkovaný papír, pište napříč.

Pletky s osudem

152 Kč
Rozkvétající žena
(1x)
Dívka Kora, přátelící se s delfínem, prochází vnitřními biologickými změnami za hluboké účasti moudrých žen. V době prvních měsíčků přijímá duchovní poučení o posvátnosti ženství.

Rozkvétající žena

97 Kč
Krajina s pobřežím
(2x)
Výbor představuje průřez norskou povídkovou tvorbou dvacátého století. Vedle povídek starších, mnohdy již kanonizovaných autorů obsahuje povídky prozaiků současných, s jejichž tvorbou se český čtenář dosud nesetkal.

Krajina s pobřežím

178 Kč
Tíha
(1x)
Pro svůj román si současná britská spisovatelka vybrala postavy z řecké mytologie: obra Atlase a udatného hrdinu Hérakla. Na těchto postavách zkoumá lidskou osamělost, izolovanost, smysl pro odpovědnost, tíhu břemene a pojem svobody.

Tíha

198 Kč
Za novou architekturu
Patrně nejdůležitější spis k moderní architektuře a jedna z nejvýznamnějších knih 20. století. Slavný architekt v ní vysvětluje své technické a estetické teorie, pohled na průmysl, ekonomiku, vztah mezi formou a fukcí, atd.

Za novou architekturu

558 Kč
Feťácká láska (váz.)
(2x)
Částečně autobiografický příběh, odehrávající se v Londýně 80. let, který bez příkras a zbytečného moralizování ukazuje syrový obraz života s drogou.

Feťácká láska (váz.)

169 Kč
Králové divotvůrci
(1x)
Jeden z nejinspirativnějších otců historické školy Annales se své práci sleduje vznik magické a zázračné představy o léčitelských schopnostech panovníků středověké Francie a Anglie.

Králové divotvůrci

323 Kč
Project 4 - Pracovní sešit
Projekt je pětidílná učebnice angličtiny, jejíž první díl je určen pro začátečníky. Základní témata, se kterými učebnice pracuje, motivuje studenty k aktivnímu používání angličtiny.

Project 4 - Pracovní sešit

298 Kč
Západní země
(3x)
Další ze zásadních Burroughsových knih – o smrti, sedmeru lidských duších, stonožkách, jedech, lidské nenávisti a strachu.

Západní země

259 Kč
Stručná mluvnice česká
Univerzální a osvědčená jazyková příručka pro žáky a učitele všech stupňů a druhů škol.

Stručná mluvnice česká

170 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>