Nejprodávanější Kniha - březen 2014

Hvězdy jako prach
(2x)
Politika, láska, zrada předstíraná i skutečná, nejen palácové intriky - i toto je Asimov, příběh předcházející Nadaci.
Ukázky

Hvězdy jako prach

228 Kč
Chci být dospělý
Obrázková knížka pro děti s fantazií.

Chci být dospělý

224 Kč
Chirurgovy africké memoáry
Barvitě živé, informacemi nabité, nebývale rozmanité vzpomínkové vyprávění o arabském prostředí, osobnostech, událostech, dojmech a pracovních zkušenostech českého chirurga, který krátce po Sametové revoluci v ČR působil tři roky v nemocnici v Tunisku.

Chirurgovy africké memoáry

171 Kč
Christianizace a utváření křesťanské monarchie
Kolektivní práce desítky předních medievistů zkoumá počátky křesťanství v severní, střední a východní Evropě od počátku 9. do konce 12. století.

Christianizace a utváření křesťanské monarchie

381 Kč
Ibogain
Ibogain patří mezi nejsilnější látky na světě na ukončení závislostí. Pomohl tisícům lidí zbavit se závislosti na heroinu, metadonu, cracku, kokainu, pervitinu a lécích proti bolesti, a to bez abstinenčních příznaků a další chuti na drogu.

Ibogain

109 Kč
Italština ihned k použití - do kapsy
Tematicky uspořádaná příručka, která v 18 kapitolách pokrývá základní komunikační situace. Zamýšlena je především pro rychlé vyhledání informací při setkáních s cizinci za hranicemi i doma, hodit se vám ale bude také při soustavném studiu jazyka.

Italština ihned k použití - do kapsy

152 Kč
Ivan Diviš
(1x)
Monografie Jiřího Zizlera přináší interpretaci díla českého básníka Ivana Diviše (1924—1999) a je první syntetickou prací věnovanou tomuto významnému autorovi.

Ivan Diviš

224 Kč
Izolovaný ostrov
Kniha se zaměřuje na Západní Berlín v době před stavbou a po stavbě Berlínské zdi v roce 1961, tedy v době tzv. druhé berlínské krize.

Izolovaný ostrov

225 Kč
Já uříznu si hlavu
Poezii z této sbírky bych charakterizovala jako veselou neodekadenci, říká o své prvotině Blanche Cutie.Většina veršů z této sbírky vznikla koncem roku 2012.

Já uříznu si hlavu

98 Kč
Jak se kdysi
Jak se kdysi ... dělalo to či ono, o tom vypráví ve dvaceti kapitolách své knihy PhDr. Eva Jančíková, historička umění, etnografka a zkušená publicistka. Živě líčí, jak se dříve žilo, čili oblékalo, bydlelo, mluvilo, vařilo či stolovalo...

Jak se kdysi

233 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100