Nejprodávanější Kniha - srpen 2014
medicína

Migréna
(2x)
Ve své knize světoznámý neurolog Oliver Sacks netradičně pojednává o migréně. Detailním přiblížením této nemoci ukazuje životně důležité sdělení organismu, kterému je nutno naslouchat, porozumět mu a adekvátně na ně reagovat.
medicína

Migréna

377 Kč
Adiktologické poradenství
Odbornou monografii mohou využít studenti bakalářských, magisterských a postgraduálních programů, kteří se připravují na práci v různých typech služeb určených osobám závislým na návykových látkách i kliničtí pracovníci.
medicína

Adiktologické poradenství

441 Kč
Abraham. Člověk a symbol
Společně s autory můžeme sledovat pohnutý osud Abrahama, člověka, který byl předurčen k tomu, aby se stal předzvěstí a symbolem všech utrpení a strádání, zkoušek a strastí, které postihly a stále postihují lidi jako jednotlivce a Židy jako kolektiv.
medicína

Abraham. Člověk a symbol

81 Kč
Úzkost a obavy
Kniha shrnuje poznatky o generalizované úzkostné poruše a o způsobech terapeutické intervence, kterou nejčastěji představuje kombinace psychoterapie a farmakoterapie.
medicína

Úzkost a obavy

269 Kč
Rodinné konstelace
Metoda rodinných konstelací přináší více psychické pohody a energie do života. Vznikla v Německu a je již dnes mezinárodně uznávána. V rámci rodinných konstelací se hledá řád, v němž láska může bez překážky proudit.
medicína

Rodinné konstelace

261 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 25 položek
<< < 1 2 3