Nejprodávanější Kniha - srpen 2014

Flashky
(5x)
Jedinečná vzpomínková kniha napsaná dcerou Jana Zábrany k třicátému výročí jeho úmrtí. Plnohodnotná umělecká próza, která přesným a břitkým jazykem podává pravdivý obraz české společnosti v poválečném půlstoletí na pozadí tzv. rodinné historie.

Flashky

179 Kč
Francouzské hodokvasy

Půvabný kulinářský cetopis, v němž nás autor, anglický spisovatel žijící v Provenci, zavádí do všech koutů Francie, země proslulé gastronomickými zázraky.

Ukázky

Francouzské hodokvasy

168 Kč
Invaze Československo 1968
První české vydání svědectví jednoho z klíčových sovětských aktérů vpádu vojsk varšavské smlouvy do Československa

Invaze Československo 1968

269 Kč
Slunečnice
(4x)
Kristina má vytíženého muže, všetečnou dcerku i věčně tápající matku. Zkrátka takovou normální, spokojenou rodinu. A taky práci – vysněnou. Osud? Možná. Jenže mu to nestačí a obrátí naruby i život Kristiny.
Ukázky

Slunečnice

206 Kč
Svět, který skončil včera
(3x)
Nositel Pulitzerovy ceny předkládá jedinečné dílo, v němž se zamýšlí nad tím, jak by mohly určité prvky tradičního fungování obohatit a zlepšit náš moderní život.

Svět, který skončil včera

539 Kč
Štěstí lidu
(1x)
Proslulá přednáška z American Enterprise Institute z roku 2009.
Provokativní text provokativního myslitele, který provokuje hodně opovážlivě: obhajuje rodinu, přátelství, víru a smysluplnou práci.

Štěstí lidu

205 Kč
Vítr, tma, přítomnost
(6x)
Kniha otevírá exkurzi do zákulisí funkce mocenských aparátů, doplněnou barokně pestrou mozaikou čistě soukromých i globálně-ekonomických událostí, skládajících dohromady nesnadný obraz naší současnosti.
Ukázky

Vítr, tma, přítomnost

404 Kč
Dílo J.Seiferta 4.
(1x)
Verše, které Jaroslav Seifert po rozchodu s KSČ (1929) zpravidla jako nepodepsané publikoval v druhé polovině 30. let v sociálnědemokratickém denním tisku (Ranní noviny, Právo lidu, Večerník Práva lidu ad.). V
Ukázky

Dílo J.Seiferta 4.

405 Kč
Jak si postavit letadlo
(2x)

"Proč bysme si vlastně nemohli postavit letadlo?" navrhne jednoho podzimního odpoledne krysák Arny svému kamarádovi vrabčáku Zílovi. "Nepřipadá ti, Arny, divné, aby si pták stavěl letadlo?" Přibližně takto začíná pokračování Edice technických pohádek.

Ukázky

Jak si postavit letadlo

253 Kč
Rok v Provenci
(4x)
Rok v Provenci, kniha britského publicisty a spisovatele Petera Mayleho, nás provází měsíc po měsíci rokem novopečeného majitele domu v Provenci.
Ukázky

Rok v Provenci

168 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 1000 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 100 > >>