Nejprodávanější tituly - leden 2015
rodina a dítě

Dědečku, ještě vyprávěj - 11%
(2x)

Titul je volným pokračováním úspěšné knihy pro děti Dědečku, vyprávěj. Malá Viktorka naslouchá pohádkám a příběhům, které ji učí základům etikety a pomáhají jí utvářet si pohled na svět kolem sebe.

rodina a dítě

Dědečku, ještě vyprávěj

269 Kč
239 Kč
Kočka v Zemi čísel - 6%
(7x)
Ivar Ekeland napsal veselý příběh o Hotelu Nekonečno a jeho hostech, Číslech. Příběh, který je doplněn půvabnými obrázky Johna O'Briena, velmi přístupným způsobem vysvětluje pojem nekonečna a potěší bez ohledu na věk všechny, které zajímá matematika.
rodina a dítě
Ukázky

Kočka v Zemi čísel

199 Kč
187 Kč
Prvních 6 let ve vývoji a výchově dítěte - 14%
(2x)
Nestor české dětské psychologie, renomovaný autor a uznávaný odborník zve rodiče na výpravu do jednoho období lidského života – do doby od narození až do předškolního věku.
rodina a dítě

Prvních 6 let ve vývoji a výchově dítěte

241 Kč
207 Kč
Dítě a mateřská škola - 11%
Kniha systematicky popisuje specifika rozvoje a výchovy dětí do šesti let v rodině a se zaměřením na vzdělávací práci v mateřských školách.
rodina a dítě

Dítě a mateřská škola

314 Kč
279 Kč
Pohled do mateřského lůna - 11%
(1x)
Kniha je průvodcem prvními devíti měsíci života, která nejenže populárně naučným způsobem popisuje fyzický vývoj, ale především představuje nenarozené dítě jako citlivou, vnímající a vědomou bytost.
rodina a dítě

Pohled do mateřského lůna

269 Kč
239 Kč
Porod a budoucnost Homo sapiens - 11%
Tato kniha je o tom, proč vyslovovat otázky, které se týkají možné transformace Homo sapiens v souvislosti s tím, jak přicházíme na svět.
rodina a dítě
Ukázky

Porod a budoucnost Homo sapiens

252 Kč
224 Kč
Sbohem, plínky!
Kniha přináší velmi přehledný a srozumitelný soubor postupů a odpovědí na otázku, kdy a jak u dítěte začít s nácvikem na nočník.
rodina a dítě

Sbohem, plínky!

89 Kč
Krize a význam pomáhajících prvního kontaktu - 20%
Publikace je určena profesionálním pomáhajícím, kteří neabsolvovali výcvik krizové intervence, avšak ve své praxi se dostávají do kontaktu s lidmi v závažných situacích a krizích.
rodina a dítě
Ukázky

Krize a význam pomáhajících prvního kontaktu

140 Kč
112 Kč
Myšlenkové mapy pro děti - 11%
Kniha dětem pomůže zefektivnit psaní poznámek a učení, zkrátit dobu strávenou nad domácími úkoly, rozvíjet kreativitu a představivost, zlepšit paměť. Naučí se nejen zefektivnit práci do školy, ale třeba i jak naplánovat narozeninovou oslavu.
rodina a dítě

Myšlenkové mapy pro děti

224 Kč
199 Kč
Výři nesýčkují - 11%
Veselé příběhy s vyjmenovanými slovy.
rodina a dítě

Výři nesýčkují

230 Kč
204 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 113 položek
<< < 1 2 3 4 .. 12 > >>