Nejprodávanější Kniha - leden 2015
beletrie

Na co jsem si ještě vzpomněl - 11%
Paměti respektované osobností české žurnalistiky Jana Petránka volně vycházejí z rozhlasového cyklu Osudy a jsou svědectvím o životě plném dramatických okamžiků i trvalou snahou o sebezdokonalování. Součástí knihy je CD s písňovou tvorbou autora.
beletrie

Na co jsem si ještě vzpomněl

80 Kč
71 Kč
Úsměvy smutných mužů - 6%
(17x)

Když spadnete na dno, nezbývá než se odrazit směrem vzhůru. Místy úsměvné, místy drsné zápisky z protialkoholní léčebny.

beletrie
Ukázky

Úsměvy smutných mužů

203 Kč
191 Kč
Dvě věže (ilustrované vydání) - 6%
(3x)
Společenstvo Prstenu je rozděleno. Frodo a Sam pokračují ve svém putování podél Velké řeky Anduiny sami - tedy až na tajemnou postavu, která se krade za nimi a sleduje každý jejich krok.
beletrie

Dvě věže (ilustrované vydání)

500 Kč
470 Kč
Vzpomínky na jednu vesnickou tancovačku - 6%
(3x)
Povídkový výbor Vzpomínky na jednu vesnickou tancovačku dotváří obraz Jiřího Hájíčka jako autora vesnických románů a doplňuje tak jeho dosavadní prozaické dílo.
beletrie
Ukázky

Vzpomínky na jednu vesnickou tancovačku

280 Kč
263 Kč
Léto - 6%
(8x)
Po knížce o jaru přichází Léto. Autorka na obrázcích znovu vypráví své malé, vtipné příběhy všedního dne, které poutají a bystří pozornost, podněcují fantazii a řečové schopnosti, ale hlavně baví malé i větší děti.
beletrie

Léto

239 Kč
224 Kč
Přízrak - 11%
(6x)
Detektiv Harry Hole se po třech letech strávených v Hong Kongu vrací domů do Norska, nejde ovšem o žádnou zdvořilostní návštěvu.
beletrie
Ukázky

Přízrak

404 Kč
359 Kč
Jak si postavit motorku - 6%
(9x)
Dětská kniha, která kombinuje zábavný příběh malých zvířecích hrdinů s názornými ilustracemi, ze kterých děti pochopí nejen jak je motorka sestrojena, ale také funkci motoru, převodovky, brzd a dalších věcí.
beletrie
Ukázky

Jak si postavit motorku

253 Kč
238 Kč
Písečný muž - 11%
(13x)
Jedné chladné zimní noci se ve Stockholmu objeví mladý muž, jenž kráčí podél železničního mostu. Je silně podchlazený a má těžký zápal plic. Kromě toho v nemocnici vyjde najevo jeden šokující fakt: podle úmrtního listu má být tenhle člověk mrtvý.
beletrie

Písečný muž

314 Kč
279 Kč
Žítkovské bohyně - 6%
(72x)
Další román Kateřiny Tučkové, autorky bestselleru Vyhnání Gerty Schnirch, je fascinujícím příběhem o ženské duši, magii a zasuté části naší historie.
beletrie
Ukázky

Žítkovské bohyně

382 Kč
359 Kč
Návrat krále (ilustrované vydání) - 6%
(5x)
Sauron, Temný pán, shromažďuje vojsko a stín zla se šíří dál a dál. Lidé, trpaslíci, elfové a enti spojí své síly k boji proti temnotě. Frodo a Sam mezitím houževnatě postupují hlouběji do Mordoru ve snaze zničit Jeden prsten. Úchvatný závěr trilogie.
beletrie

Návrat krále (ilustrované vydání)

585 Kč
550 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>