Nejprodávanější e-knihy - leden 2015
ostatní

Pracujeme se dřevem - 20%
V upraveném vydání úspěšné knihy se čtenáři dozví jaké jsou základní druhy dřeva, jak postupovat při jeho ručním opracování, jak dřevo reaguje na změnu prostředí, jaké povrchové úpravy se používaly dříve a nyní, jaké si zvolit pracovní nástroje.
ostatní
Ukázky

Pracujeme se dřevem

135 Kč
108 Kč
Slovníček výtvarného umění a architektury - 20%
(1x)
"Slovníček" je přehledným a stručným průvodcem po pojmech z výtvarného umění a architektury. Obsahuje výklad 150 pojmů, od "Abstraktního umění" až po "Žánrové umění".
ostatní
Ukázky

Slovníček výtvarného umění a architektury

45 Kč
36 Kč
Posvátná geometrie - 20%
Geometrie, aritmetika, hudba a kosmologie - čtvero velkých svobodných umění. Tvoří zárodek základních univerzálních jazyků a nalézáme je prakticky ve všech známých kulturách.
ostatní
Ukázky

Posvátná geometrie

149 Kč
119 Kč
Příběhy skutečné odvahy - 20%
(2x)
Bear ve své nové knize líčí strhující příběhy dobrodruhů, průzkumníků, vojáků, špionů i obyčejných lidí, kteří se odmítli vzdát i v těch nejzoufalejších situacích – příběhy, které ho inspirují po celý život.
ostatní
Ukázky

Příběhy skutečné odvahy

198 Kč
158 Kč
Začínáme včelařit - 20%
Když se řekne „pilná jako včelička“, mnohdy si ani neumíme představit, co taková včelka během svého krátkého života stihne. Kvůli jednou kilogramu medu nalétá tisíce kilometrů.
ostatní
Ukázky

Začínáme včelařit

186 Kč
149 Kč
Pražská zima - 20%
(7x)
Knihu vzpomínek Madeleine Albrightové na události, jež formovaly její život a pozdější kariéru.
ostatní
Ukázky

Pražská zima

248 Kč
198 Kč
Strečink - 20%
Naučte se spolu s námi základní strečinková cvičení, která jsou nutná před a po každé sportovní aktivitě. Renomovaný český autor, MUDr. Kamil Ramík, rehabilitační a sportovní lékař, vám přináší komplexní protažení všech svalových skupin.
ostatní
Ukázky

Strečink

110 Kč
88 Kč
Kůže - zpracování a výrobky - 20%
Jediná publikace na českém trhu, která se věnuje nejrůznějším výrobkům z kůže vznikajících v různých kožedělných odvětvích. Výhodou pro čtenáře jsou komplexní informace o více řemeslech, kterými se kvůli velkému množství kožených produktů kniha zabývá.
ostatní
Ukázky

Kůže - zpracování a výrobky

186 Kč
149 Kč
Soukromí Milady Horákové - 20%
Soukromí Milady Horákové je po díle Rodokmen a soukromí TGM druhou nejvýraznější knihou historičky Michaely Košťálové týkající se velkých osobností první Československé republiky.
ostatní
Ukázky

Soukromí Milady Horákové

149 Kč
119 Kč
Statečný život a tajemná smrt podplukovníka Sochora - 20%
(1x)

Unikátní pohled do zákulisí bojů našich vojáků na východní frontě. Životní příběh jednoho z těchto legendárních hrdinů-podplukovníka Antonína Sochora - se v padesátých letech za záhadných okolností tragicky uzavírá.

ostatní
Ukázky

Statečný život a tajemná smrt podplukovníka Sochora

139 Kč
111 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 131 položek
<< < 1 2 3 4 .. 14 > >>