Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - leden 2015
humor

Velká kniha čůrání - 11%
(5x)
Kreslená encyklopedie čůrání pro malé i velké.
humor

Velká kniha čůrání

176 Kč
156 Kč
Saturnin - 11%
(3x)
Saturnin vyšel poprvé v roce 1942. Doposud se dočkal vice než dvaceti vydání v českém jazyce a jeho autor patří mezi národní klasiky české humoristické literatury. V italském jazyce vychází ve třetím, upraveném vydání.
humor

Saturnin

405 Kč
360 Kč
Brambory na vloupačku - 6%
(4x)

Märtha, Lumen, Motyka, Stina a Anna-Greta se v domově důchodců Diamant ukrutně nudí. Jídlo je nevalné, zacházení špatné, mají málo pohybu a vedení šetří, kde může. To by se měli lépe i ve vězení! Dostanou geniální nápad – spáchají trestný čin !!

humor
Ukázky

Brambory na vloupačku

305 Kč
287 Kč
Po strništi bos - 11%
(11x)
Knihu autentických vzpomínek Zdeněk Svěrák vypráví optikou sedmiletého chlapce. "Abych se do toho vpravil, při procházce liduprázdným krajem jsem si na polní cestě klekl. Měl jsem přece ve svých sedmi osmi letech ty oči, co mám teď, akorát byly níž,"
humor
Ukázky

Po strništi bos

206 Kč
183 Kč
Nadělat prachy - 11%
Další z knih známého autora Terryho Pratchetta. Kdo by si nepřál být tím mužem, který vede ankh-morporskou mincovnu a banku? Je to kšeft na celý život. Ale jak Vlahoš von Rosret velmi rychle zjistí, život nemusí být vždycky dlouhý ...
humor

Nadělat prachy

266 Kč
236 Kč
Vejce a já - 6%
(4x)
Slavný autobiografický román popisuje se značným odlehčením život na slepičí farmě, kterou s manželem Bobem založili a zvelebili - v civilizací nedotčeném, panenském koutě severozápadní Ameriky.
humor

Vejce a já

296 Kč
278 Kč
Všechno nejlepší, paní Láryfáry - 11%
(1x)
Novém pokračování nesmírně oblíbené knihy Paní Láryfáry.
humor

Všechno nejlepší, paní Láryfáry

269 Kč
239 Kč
…tobě se něco stát musí - 11%
(1x)
Hledáte-li knížku, která může pobavit, možná dokonce zapůsobit jako netoxické, naopak zdravé antidepresivum, pak ji držíte v ruce.
humor

…tobě se něco stát musí

143 Kč
127 Kč
Kni-ha-ha povídek z prášku mezi ušima - 20%
(9x)
Takhle se prostě knížky nepíšou! Napadne vás po pár stránkách autorovy podivné prvotiny. Po pár dalších se už budete nahlas smát a na konci „knížky“ v slzách litovat, že není delší a vrátíte se do obchodu pro tři další, stejně jako čtenáři před vámi.
humor
Ukázky

Kni-ha-ha povídek z prášku mezi ušima

195 Kč
156 Kč
Nejen mezi nomády - 12%
(1x)
Povídky jsou humornými vzpomínkami na kariéru zvěrolékaře na malém městě a sedmiletý pobyt v Alžírsku, kde autor pracoval jako terénní veterinář.
humor

Nejen mezi nomády

86 Kč
76 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 45 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>