Nejprodávanější audioknihy ke stažení - leden 2015
světová

Pýcha a předsudek - 20%
(7x)
Jeden z nejoblíbenějších knižních bestsellerů je zábavným, lehce ironickým, snovým návratem do Anglie konce 18. století.
světová
Ukázky

Pýcha a předsudek

299 Kč
239 Kč
Jistě, pane premiére 2. - 20%
Pokračování dnes již klasického britského komediálního seriálu „Jistě, pane ministře“, která vás nenechá na pochybách, že břitký britský humor je nezničitelný a jeho dokonalé pointy vám zacloumají bránicí kdykoli a kdekoli.
světová
Ukázky

Jistě, pane premiére 2.

299 Kč
239 Kč
Psi z Rigy - 20%
(1x)
Druhý díl detektivní série nejprodávanějšího švédsky píšícího autora Henninga Mankella zavede komisaře Wallandera do Lotyšska po pádu Sovětského impéria, kde oficiální struktury stále ovládají příznivci bývalého režimu těsně propojení s mafií.
světová
Ukázky

Psi z Rigy

299 Kč
239 Kč
Inferno - 20%
(20x)
Záchrana světa pomocí symbolů a šifer? V pokračování světových bestsellerů Šifra mistra Leonarda, Andělé a démoni a Ztracený symbol máte možnost znovu se potkat s profesorem Langdonem, kterého Brown posílá vyluštit záhadu skrytou v knize Peklo
světová
Ukázky

Inferno

449 Kč
359 Kč
Ztracený symbol - 20%
(4x)
Strhující příběh se symbologem Robertem Langdonem. Tentokrát se celý příběh odehrává v USA, a to konkrétně v jeho hlavním městě Washingtonu D. C.
světová
Ukázky

Ztracený symbol

449 Kč
359 Kč
Lidský hlas - 20%
(1x)
Lidský hlas - jedno z neslavnějších děl světového divadla. Text francouzského velikána, básníka, malíře, filmaře a vizionáře Jeana Cocteaua, ve kterém se na jevištích představila řada velkých hereček. Na této audioknize účinkuje Jaroslava Adamová.
světová
Ukázky

Lidský hlas

69 Kč
55 Kč
Trojská válka. Odysseovy cesty - 20%
Legendární Illiadou (Trojská válka) a Odysseou (Odysseovy cesty), bájemi známými jako starořecké eposy připisované slepému pěvci Homérovi, v převyprávění spisovatele Eduarda Petišky uzavírá zvukovou podobu jeho knížky pro mládež Staré řecké báje a pověsti.
světová
Ukázky

Trojská válka. Odysseovy cesty

139 Kč
111 Kč
15 případů Sherlocka Holmese - 6%
15 případů Sherlocka Holmese. V titulní roli vystupuje Svatopluk Beneš. V roli dr. Watsona uslyšíte Miloše Kopeckého, Jaromíra Spala, Jiřího Císlera a Jiřího Adamíru. Dále hrají: Fr. Filipovský, Vl. Ráž, J. Abrhám další...
světová
Ukázky

15 případů Sherlocka Holmese

195 Kč
183 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 19 položek
<< < 1 2