Nejprodávanější tituly - leden 2015
přírodní vědy

Šutry pod lupou - 11%
(1x)
Tato kniha navazuje na předešlé vydání „Lásky k šutrům“ a zavede nás hlouběji do světa minerálů a také odhalí duši sběratele. Najdeme v ní mnoho fotografií nejenom velikých krystalů, ale i okouzlujícího mikrosvěta, který se pouhým okem jen tak nevidí.
přírodní vědy

Šutry pod lupou

387 Kč
344 Kč
Galerie minerálů - 11%
Každého člověka, který se zajímá o minerály, nadchne v první řadě jejich neopakovatelná krása! Člověk nemusí být ani žádný vědec či mineralogický odborník, aby poznal, který kámen je krásný, zajímavý či výjimečný.
přírodní vědy

Galerie minerálů

585 Kč
520 Kč
Léčivé květy - 20%
Květy jsou nejen krásné, ale mohou i léčit, ale především zklidnit mysl a celkově harmonizovat. Bylinka se dá použít k léčení nějaké nemoci, květovou esenci lze aplikovat při mnoha různých nemocech, tak aby pacientovi pomohla.
přírodní vědy
Ukázky

Léčivé květy

129 Kč
103 Kč
Malá velká voda - 11%

Všechno, co potřebujete vědět o vodě na svém pozemku. První svazek edice permakulturních příruček Klíč k soběstačnosti. Na 84 stranách zde najdete koncentrované informace o zadržování a využívání vody na pozemcích.

přírodní vědy

Malá velká voda

207 Kč
184 Kč
Nevítaní vetřelci - 11%
Biologické invaze se dotýkají nás všech, ať chceme nebo nechceme. S rostoucím cestováním do exotických krajů a nárůstem zahraničního obchodu roste i množství neúmyslně i úmyslně zavlečených druhů. Některé z nich působí problémy v ochraně přírody.
přírodní vědy

Nevítaní vetřelci

356 Kč
316 Kč
Tělo - 11%
Předmětem knihy Tělo: čichat, česat, hmatat, propichovat, řezat je sociální a kulturní analýza lidského těla a jeho vybraných částí.
přírodní vědy

Tělo

260 Kč
231 Kč
Evoluce před Darwinem - 11%
Při jakémkoli uvažování o evoluční teorii se každému ihned vybaví jméno Charlese Darwina, méně je však známo, že nebyl bez předchůdců.
přírodní vědy

Evoluce před Darwinem

224 Kč
199 Kč
Jak to, že… planety obíhají slunce? - 11%
Přitažlivý úvod do záhadného světa vesmíru. Kdo se jako první odvážil do vesmíru a kdy se tak stalo? Obsahuje všechno od hvězd a galaxií až po vesmírné cesty a nabízí skvělou pomoc při vypracovávání domácích úkolů.
přírodní vědy

Jak to, že… planety obíhají slunce?

89 Kč
79 Kč
Ptáci našich polí a luk - 20%
Komentované nahrávky 40 druhů ptáků žijících v otevřené krajině s rozptýlenou zelení.
přírodní vědy
Ukázky

Ptáci našich polí a luk

249 Kč
199 Kč
Kniha o nové fyzice - 20%
(2x)
Kniha se zamýšlí nad historií fyziky i nad jejím současným stavem z hlediska autorovi teorie kvantové gravitace, která bude nejspíše pro mnohé dnešní fyziky odchované kvantovou mechanikou naprosto nepřijatelná.
přírodní vědy
Ukázky

Kniha o nové fyzice

140 Kč
112 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 45 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>