Nejprodávanější Kniha - leden 2015
detektivky

Odpad - 50%
(1x)
Thriller připomínající slavný film Milionář z chatrče. Rafael bydlí spolu se dvěma kamarády na skládce odpadu v nejmenované zemi připomínající Brazílii, jsou to děti ze slumu. Jednoho dne najde mezi odpadky tašku, v níž je 1100 peset, obrázek a klíč.
detektivky
Ukázky

Odpad

198 Kč
99 Kč
Přišla z moře - 58%
(10x)
Inteligentní román noir, v němž se v policejní cele setkává podezřelá tajemná kráska, zadržená polonahá na pláži a mladý novinářský elév, píšící o ní článek. Netuší, že její přízeň by mohla být životu nebezpečná.
detektivky
Ukázky

Přišla z moře

238 Kč
99 Kč
Usměvavý muž - 11%
(1x)
Na silnici se z husté mlhy vynoří židle. Na ní sedí loutka v životní velikosti. Postarší advokát prudce zabrzdí a vystoupí z auta. Je to to poslední, co v životě udělá.
detektivky

Usměvavý muž

296 Kč
263 Kč
Znamení lyry - 11%
(1x)
Na vojenské střelnici u zdi rozpadlého stavení je nalezen mrtvý důstojník v modré uniformě letců. Zpočátku se vše jeví jako nešťastná náhoda – už týden totiž probíhá cvičení vojáků v záloze.
detektivky

Znamení lyry

215 Kč
191 Kč
Batman 1: Soví tribunál - 11%
Brutální zabiják zatíná své žiletkově ostré pařáty do nejlepších a nejznámějších osobností města – stejně jako do těch nejnebezpečnějších a nejvražednějších.
detektivky

Batman 1: Soví tribunál

404 Kč
359 Kč
Černá voda - 11%
(3x)
V Černé vodě najdeme všechno, co od severské detektivky očekáváme, ale ještě něco navíc. Příroda nehostinných krajů na samém severu není jen drsná a nehostinná, ale i zpustošená místními lidmi, kteří s ní ztratili spojení, v honbě za ziskem.
detektivky

Černá voda

358 Kč
318 Kč
Podfuk jako víno - 11%
Nadutý a sebevědomý hollywoodský právník Danny Roth, majitel výstředního domu a stejně působícího vinného sklípku, se stane obětí zloděje světového formátu specializujícího se na vzácná vína.
detektivky

Podfuk jako víno

179 Kč
159 Kč
Ztracený přístav - 41%
(13x)
Další román, ve kterém irská autorka dokládá své mistrovství psychologické detektivky. V nedostavěném a jen z části obydleném satelitním městečku za Dublinem dojde k vraždě dvou dětí a jejich otce. Stopy vedou dvěma směry zároveň.
detektivky
Ukázky

Ztracený přístav

318 Kč
189 Kč
Holky nemaj ponětí - 11%
(3x)
Bláznivá erotická feérie snivého francouzského prozaika a džezového muzikanta.
detektivky

Holky nemaj ponětí

160 Kč
142 Kč
Garou aneb Ovce znovu vyšetřují - 6%
(1x)
Kniha navazuje na úspěšnou ovčí detektivku Glenkill. Ovce s neobvyklou zálibou ve vyšetřování kriminálních zločinů se vracejí. A jsou ještě roztomilejší a zábavnější než dřív.
detektivky

Garou aneb Ovce znovu vyšetřují

253 Kč
238 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 35 položek
<< < 1 2 3 4 > >>