Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - leden 2015
světová

Klobouk s oblohou
(5x)
Další díl Úžasné Zeměplochy - humorné fantasy série. Tonička Bolavá je o něco starší než v knize Svobodnej národ. Nastupuje do učení na čarodějku, přesně jak bylo dohodnuto, ale nic není tak jednoduché, jak se na první pohled zdá. ...
světová

Klobouk s oblohou

223 Kč
Odlesk Boží slávy
(4x)
Historický román, ve kterém se filozofie a metafyzika mistrovsky prolíná s dějinami náboženství. Čtyři rytíři se v roce 1099 vydávají do Jeruzaléma, aby v jeho podzemí nalezli tajuplný předmět schopný změnit podstatu světa: Boží odlesk...
světová

Odlesk Boží slávy

253 Kč
Poslední kolo
(1x)
Román s humorem a citem pro historický detail vypráví příběh skutečných lidí, dávných hvězd slavného pendeltonského rodea, kde vystupoval mj. světoznámý Buffalo Bill Cody.
světová

Poslední kolo

198 Kč
Příručka špatné matky
(2x)
Připadáte si stará na to, abyste po vodce zvracela, anebo příliš mladá, abyste se stala matkou? Každého z vás osloví vtipné a zároveň moudré vyprávění o mateřství a dětství v jeho nejrozmanitějších podobách.
světová

Příručka špatné matky

219 Kč
Schůzka na slepo
(1x)
Vlastními zážitky inspirovaný román mistrného vypravěče. Kosinského krutý, ironický, podivně perverzní, přesto však vysoce morální svět imponuje příběhy hledačů citového vzrušení a fyzického napětí.
světová

Schůzka na slepo

220 Kč
Záhir
(17x)
Paulo Coelho ve svém novém románu zkoumá, co dnes znamená pro muže a ženu společný život a jak nerezignovat na riziko a dobrodružné hledání „osobního příběhu“.
světová

Záhir

211 Kč
Zápisky starého prasáka
(1x)
Žánrově pestrý soubor textů psaných Bukowskim pro losangeleské periodikum Open City v 2. pol. 60. let. V knize najdeme svérázné úvahy, stylizované vzpomínky a syrové příběhy o karbanu, baseballu, bitkách a alkoholu, o bizarním sexu, psaní, toulání, atd.
světová

Zápisky starého prasáka

253 Kč
Knihy fretek 4. - Fretky na ranči
(3x)
Čtvrtá část pentalogie o fretkách se odehrává pod horami v americké prérii. Jako oba předchozí díly, i tento vypráví o životním určení, vztahu a lásce.
světová

Knihy fretek 4. - Fretky na ranči

251 Kč
Květná neděle
V autobiografické koláži se kultovní, u nás dobře známý autor ohlíží za lety své spisovatelské kariéry, za svými kolegy z literární branže, za žijícími i zesnulými přáteli. To vše koření svým typickým černým humorem.
světová

Květná neděle

212 Kč
Dvouplošník
Autor ve své knize zaznamenal svůj osamocený let z východního pobřeží Ameriky do Kalifornie nejen jako letecké dobrodružství, ale také nezapomenutelnou cestu k objevení sebe sama.
světová

Dvouplošník

170 Kč
Zobrazuji 401 - 410 z 422 položek
<< < 1 .. 39 40 41 42 43 > >>