Nejprodávanější tituly - leden 2015
světová

Klobouk s oblohou - 11%
(5x)
Další díl Úžasné Zeměplochy - humorné fantasy série. Tonička Bolavá je o něco starší než v knize Svobodnej národ. Nastupuje do učení na čarodějku, přesně jak bylo dohodnuto, ale nic není tak jednoduché, jak se na první pohled zdá. ...
světová

Klobouk s oblohou

223 Kč
198 Kč
Odlesk Boží slávy - 6%
(4x)
Historický román, ve kterém se filozofie a metafyzika mistrovsky prolíná s dějinami náboženství. Čtyři rytíři se v roce 1099 vydávají do Jeruzaléma, aby v jeho podzemí nalezli tajuplný předmět schopný změnit podstatu světa: Boží odlesk...
světová

Odlesk Boží slávy

253 Kč
238 Kč
Poslední kolo - 20%
(1x)
Román s humorem a citem pro historický detail vypráví příběh skutečných lidí, dávných hvězd slavného pendeltonského rodea, kde vystupoval mj. světoznámý Buffalo Bill Cody.
světová

Poslední kolo

198 Kč
158 Kč
Příručka špatné matky - 6%
(2x)
Připadáte si stará na to, abyste po vodce zvracela, anebo příliš mladá, abyste se stala matkou? Každého z vás osloví vtipné a zároveň moudré vyprávění o mateřství a dětství v jeho nejrozmanitějších podobách.
světová

Příručka špatné matky

219 Kč
206 Kč
Schůzka na slepo - 6%
(1x)
Vlastními zážitky inspirovaný román mistrného vypravěče. Kosinského krutý, ironický, podivně perverzní, přesto však vysoce morální svět imponuje příběhy hledačů citového vzrušení a fyzického napětí.
světová

Schůzka na slepo

220 Kč
207 Kč
Třetí přání 2: zbytek příběhu (skoro) - 6%
(1x)
Ze slíbené románové pentalogie Roberta Fulghuma vycházejí opět v jednom svazku část třetí a čtvrtá. Opět se setkáme s Alicí, Alexem a Max–Pollem jako hlavními postavami. Děj nás tentokrát zavede do Japonska a posléze do Athén.
světová

Třetí přání 2: zbytek příběhu (skoro)

321 Kč
302 Kč
Zápisky starého prasáka - 6%
(1x)
Žánrově pestrý soubor textů psaných Bukowskim pro losangeleské periodikum Open City v 2. pol. 60. let. V knize najdeme svérázné úvahy, stylizované vzpomínky a syrové příběhy o karbanu, baseballu, bitkách a alkoholu, o bizarním sexu, psaní, toulání, atd.
světová

Zápisky starého prasáka

253 Kč
238 Kč
Knihy fretek 4. - Fretky na ranči - 11%
(3x)
Čtvrtá část pentalogie o fretkách se odehrává pod horami v americké prérii. Jako oba předchozí díly, i tento vypráví o životním určení, vztahu a lásce.
světová

Knihy fretek 4. - Fretky na ranči

251 Kč
223 Kč
Květná neděle - 6%
V autobiografické koláži se kultovní, u nás dobře známý autor ohlíží za lety své spisovatelské kariéry, za svými kolegy z literární branže, za žijícími i zesnulými přáteli. To vše koření svým typickým černým humorem.
světová

Květná neděle

212 Kč
199 Kč
Dvouplošník - 11%
Autor ve své knize zaznamenal svůj osamocený let z východního pobřeží Ameriky do Kalifornie nejen jako letecké dobrodružství, ale také nezapomenutelnou cestu k objevení sebe sama.
světová

Dvouplošník

170 Kč
151 Kč
Zobrazuji 491 - 500 z 515 položek
<< < 1 .. 48 49 50 51 52 > >>