Nejprodávanější tituly - leden 2015
povídky

Gutta schreibt
Příběh z česko-německého pohraničí se klene od třicátých let až k prvním poválečným dekádám, ale odehrává se v šesti povídkách, které jsou propojeny postavami a motivy oněch let.
povídky

Gutta schreibt

133 Kč
Inverzní kyvadlo - 11%
(2x)
Postavy v knize povídek Borjany Dodovy Inverzní kyvadlo jsou vyšinuty ze své dosavadní životní dráhy znepokojivě nevysvětlitelnými nárazy. Jejich tápavě polovičaté snahy vzdorovat postupujícímu chaosu Dodova ve své prozaické prvotině ohledává klipovo
povídky

Inverzní kyvadlo

171 Kč
152 Kč
Jak roztancovat babičky - 11%
I v této povídkové knize zůstává autorka věrna světu zralých žen a její "babičkovské" příběhy jsou opět jímavé a hluboce lidské.
povídky

Jak roztancovat babičky

224 Kč
199 Kč
Jak se to tak stane... - 20%
(1x)
V knize Jak se to tak stane… ilustrované dynamickými kresbami Josefa Bubeníka se odráží vedle filmového prostředí i hudební svět autora-cimbalisty, kdy se potkával a i v současnosti se setkává s muzikanty všech žánrů.
povídky

Jak se to tak stane...

189 Kč
151 Kč
Kraťasy - 20%
Kraťasy ze života lidí, nejsou jenom příběhy pro pobavení a pro poučení, ale ukazují různorodost myšlení lidí, jejich vyjadřování a přenášení myšlenek pro ostatní.
povídky
Ukázky

Kraťasy

99 Kč
79 Kč
Kutnohorská pátračka na stopě - 20%
Kriminální případy, které se udály v obvodu kutnohorského krajského trestního soudu a svého času vzbuzovaly zájem široké veřejnosti, jsou zpracovány čtivou formou literatury faktu s uvedením reálií z historie četnictva.
povídky
Ukázky

Kutnohorská pátračka na stopě

109 Kč
87 Kč
Nejen mezi nomády - 12%
(1x)
Povídky jsou humornými vzpomínkami na kariéru zvěrolékaře na malém městě a sedmiletý pobyt v Alžírsku, kde autor pracoval jako terénní veterinář.
povídky

Nejen mezi nomády

86 Kč
76 Kč
Povídky o lovcích a venuších - 11%
(2x)
Povídkový soubor O lovcích a venuších vznikal v letech 2008 -2013. Většina povídek se zaměřuje na věčný střet mužského a ženského chápání a vnímání světa, ve kterém je třecí plochou lidská slabost, zbabělost a neochota přiznat, že alkohol nic neřeší.
povídky

Povídky o lovcích a venuších

170 Kč
151 Kč
Strašná nádhera - 20%
Halina Pawlowská čte svou další knihu povídek, která vypráví o tom, že touha po lásce nesouvisí s věkem.
povídky
Ukázky

Strašná nádhera

249 Kč
199 Kč
Tancovačka na předměstí - 11%
Svět Hrbáčových povídek je nejen podivuhodný, je podivný a taktéž plný podivínů.
povídky

Tancovačka na předměstí

233 Kč
207 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 94 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 10 > >>