Nejprodávanější tituly - leden 2015
sport a fitness

Posilování - 20%
Známá propagátorka a trenérka fitness a aerobiku připravila společně se svojí dcerou knížku, přinášející soubor účelových posilovacích cvičení, která jsou uspořádána podle anatomicko-fyziologického působení na jednotlivé oblasti pohybového ústrojí.
sport a fitness
Ukázky

Posilování

169 Kč
135 Kč
Tenis a děti - 20%
Další titul v ediční řadě Děti a sport je určen široké vrstvě zájemců o dětský tenis s důrazem na dvě masivní cílové skupiny, kterými jsou rodiče dětí začínajících s tenisem a trenéři, respektive vedoucí „tenisových školiček“ v malých i velkých oddílech.
sport a fitness
Ukázky

Tenis a děti

149 Kč
119 Kč
Volejbal - 20%
Kniha zkušeného volejbalového trenéra Vás srozumitelnou a čtivou formou seznámí s požadavky pro trénování a hraní volejbalu. Jejím cílem je nasměrovat hráče a trenéry k tvůrčí aplikaci praktických poznatků, vybavit je koncepčními pohledy na hru.
sport a fitness
Ukázky

Volejbal

132 Kč
106 Kč
Běhání - 20%
Publikace je určena pro běžce s určitými zkušenostmi, jejichž cílem je získání a udržení kondice a zvyšování výkonnosti. Kniha tematicky navazuje na titul Jogging a u čtenáře předpokládá, že již běhá pravidelněji a systematičtěji.
sport a fitness
Ukázky

Běhání

97 Kč
78 Kč
Jogging - 20%
Běh je představen jako prostředek ke zvýšení životní vitality, posílení zdraví a jako lék na psychiku. Kniha čtenáře seznamuje se všemi základními skutečnostmi, bez kterých se začátečník neobejde.
sport a fitness
Ukázky

Jogging

149 Kč
119 Kč
Spinning - 20%
První kniha na českém trhu, která přibližuje celosvětový fenomén s názvem spinning z různých pohledů a úhlů. Přístupnou formou přináší všem zájemcům základní principy spinning programu.
sport a fitness
Ukázky

Spinning

149 Kč
119 Kč
Výživa pro dokonalou kondici a zdraví - 20%
Publikace známého odborníka na výživu přístupnou formou popisuje nejnovější vědecké objevy a názory, a to především v kontextu se zdravím, a tím pádem tedy s fyzickou a psychickou kondicí a pohodou, která se označuje stále používanějším výrazem „wellness“.
sport a fitness
Ukázky

Výživa pro dokonalou kondici a zdraví

132 Kč
106 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 57 položek
<< < 1 .. 4 5 6