Nejprodávanější tituly - leden 2015
humor

Umírat se má na lačno - 11%
(7x)
Úsměvný autobiografický román. Skutečné prožitky nás provedou bez hořkosti 40 – 80 lety minulého století v Československu. Kulisy příběhu bezpečně poznají pamětníci a ti ostatní porovnají knihu se svými představami o nedávné minulosti.
humor

Umírat se má na lačno

206 Kč
183 Kč
Úsměvy dneška
Další básničková knížka Honzy Volfa.
humor

Úsměvy dneška

72 Kč
Další prevít? Jen to ne! - 11%
Třetí část úspěšné série nahlížející z nezvyklého úhlu rodičovské starosti s batoletem. Malý prevít, který v předchozích dílech šikanoval a zcela zotročil své rodiče a domácí kočku, musí čelit nové výzvě, jež ohrožuje jeho dosud výsadní postavení ...
humor

Další prevít? Jen to ne!

152 Kč
135 Kč
Hokus pokus - 6%
(1x)
Černohumorný Vonnegutův román z roku 1990 je sestaven z útržkovitých zápisků Eugena Hartkeho, Američana, který se na otcovo přání dal k armádě, prošel vietnamskou válkou, stal se profesorem, dostal vyhazov a skončil ve vězení.
humor

Hokus pokus

245 Kč
230 Kč
Prevítem snadno a rychle /bilingvní/ - 6%
(1x)
První díl bilingvního, anglicko-českého vydání úspěšné humorné série líčí rodičovské trampoty a život rodiny z pohledu novorozence.
humor

Prevítem snadno a rychle /bilingvní/

168 Kč
158 Kč
Putování mořského koně - 11%
Nové vydání novely jednoho z nejznámějších současných českých prozaiků, která líčí trampoty "muže v domácnosti", jenž je okolnostmi donucen starat se o svého malého synka.
humor

Putování mořského koně

197 Kč
175 Kč
Zvláštní problém Františka S. - 11%
(2x)
Nové vydání díla jednoho z nejznámějších současných českých prozaiků, které představuje příběh zcela obyčejného mladého muže, ocitajícího se za zvláštních okolností v tak trochu zvláštním světě.
humor

Zvláštní problém Františka S.

197 Kč
175 Kč
Ad acta - 11%
(1x)
Nová próza Patrika Ouředníka, jejíž děj je zasazen do současné Prahy. Na půdorysu fabulační hříčky s detektivní zápletkou virtuózně rozehrává pestrou škálu stylistických i myšlenkových vtipů, jež mu slouží k sarkastickému pojednání českého dneška.
humor

Ad acta

143 Kč
127 Kč
Klobouk s oblohou - 11%
(5x)
Další díl Úžasné Zeměplochy - humorné fantasy série. Tonička Bolavá je o něco starší než v knize Svobodnej národ. Nastupuje do učení na čarodějku, přesně jak bylo dohodnuto, ale nic není tak jednoduché, jak se na první pohled zdá. ...
humor

Klobouk s oblohou

223 Kč
198 Kč
Příručka špatné matky - 6%
(2x)
Připadáte si stará na to, abyste po vodce zvracela, anebo příliš mladá, abyste se stala matkou? Každého z vás osloví vtipné a zároveň moudré vyprávění o mateřství a dětství v jeho nejrozmanitějších podobách.
humor

Příručka špatné matky

219 Kč
206 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 81 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 > >>