Nejprodávanější Kniha - listopad 2015

Opráski sčeskí historje 4
(1x)
Po třech dílech a jednom speciálu, přichází (jako obvykle) díl čtvrtý a nejlepší. Histrický ústaf odhaluje zajímavá tajemství známých historických osobností. Jsou to například Venuže, Buleslav I., kníže Jaromír nebo Jikra z Podebrat.

Opráski sčeskí historje 4

179 Kč
Příšerná teta
(4x)
V roztomile ztřeštěném, potrhle humorném a přitom dojemném příběhu napsaném dnes již veleslavným Davidem Walliamsem vystupují opět velmi svérázné postavy, počínaje tlustou tetou Albertou a jejím domácím mazlíčkem sovou a kominickým duchem.

Příšerná teta

330 Kč
Řeky Londýna
(10x)
Jedna z nejúspěšnějších městských fantasy uplynulého desetiletí vás zavede do Londýna, ve kterém u policie slouží čarodějové a po ulicích se prohánějí zlovolní duchové či božstva na válečné stezce.
Ukázky

Řeky Londýna

246 Kč
Dítě školkou povinné
(1x)
Jedinečné, často neuvěřitelné, ale i běžné příhody, které prožívají všichni dospělí, jejichž dítě začalo chodit do školky. Rozpustilé příběhy tříleté Viky jsou podané autorem, který má dar vidět humor všedních situací a vystihnout každodenní zážitky.

Dítě školkou povinné

71 Kč
Ohnivé znamení - 6%
(1x)
Nález lidských ostatků v podunajských lesích přivede Barbariče na stopu bezohledných lupičů a překupníků s otroky. Notář musí povolat na pomoc Steina a Jaroše. Společně putují do Prešpurku, který se po pádu Budína stal hlavním městem Uher.

Ohnivé znamení

358 Kč
336 Kč
Mlýn na mumie
(19x)
Mystický gastronomicko pornografický thriller nás přenese do roku 1866.
Ukázky

Mlýn na mumie

269 Kč
Simpsonovi a jejich matematická tajemství
Čtenář zjistí, že členové autorského týmu televizního seriálu jsou absolventy matematických oborů prestižních univerzit a že jejich vztah k matematice se v příbězích neztratí.

Simpsonovi a jejich matematická tajemství

268 Kč
Mým marodům
(9x)
Jan Hnízdil má dar psát přístupně a srozumitelně a navíc i s vtipem, elegancí a humorem, ať už je řeč o záludnostech úzce odborných.

Mým marodům

203 Kč
Deníček moderního fotra
(3x)
Jak to může vypadat, když se muž ocitne na mateřské dovolené?
Deníček moderního fotra vznikl na základě úspěšného blogu, který Dominik Landsman založil s příchodem prvního dítěte.

Deníček moderního fotra

269 Kč
Deník Dity P. Kuchařka 2
(1x)
Připravte se na nejvíc. Kuchařka s číslem 2 Deníku Dity P. vás lapí a nikdy nepustí. Přiková ke sporáku. Rozesměje i dojme. Roztočí fantazii a možná přiměje k zamyšlení, jak moc vaření „dělá“ život. Dita ví, že strašně moc.

Deník Dity P. Kuchařka 2

446 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>