Nejprodávanější audioknihy ke stažení - červenec 2015

Policie
(4x)
Na místech, kde byli v minulosti spáchány dosud neobjasněné zločiny, jsou nalezeni zavraždění jejich dřívější vyšetřovatelé a to stejným způsobem, jakým byly usmrceny původní oběti.
Ukázky

Policie

339 Kč
Šachové figurky
(11x)
Bývalý policejní detektiv Fin Macleod se po rozvodu definitivně usadil na rodném ostrově, kde si našel práci jako šéf ostrahy pro místního majitele rozsáhlých pozemků, které pravidelně plení pytláci.
Ukázky

Šachové figurky

299 Kč
Co život dal a vzal
Autobiografická vyprávění o tom, že s humorem a optimismem lze přežít prakticky cokoli
Ukázky

Co život dal a vzal

249 Kč
Rok v Provenci
(3x)
Rok v Provenci je první částí volné trilogie vonící levandulí a chutnající po těch nevybranějších lahůdkách a nejlepším víně. Chronologicky popisuje rok jednoho Brita, který se rozhodl přestěhovat do malé vesnice v malebné francouzské oblasti Provence.
Ukázky

Rok v Provenci

219 Kč
Tatínku, ta se ti povedla
Příběh o tatínkovi Šímovi, který si vymýšlí pohádky svým dětem -Petříkovi a Petrušce, napsal Zdeněk Svěrák v roce 1979. Od té doby vyšly pohádky v literární podobě a zároveň je Zdeněk Svěrák namluvil do podoby zvukové s hudbou Petra Skoumala.
Ukázky

Tatínku, ta se ti povedla

99 Kč
Hedvábník
(6x)
Hedvábník, druhá kniha z řady vysoce oceňovaných detektivních románů s Cormoranem Strikem a jeho energickou mladou asistentkou Robin Ellacottovou, je strhující a příběh, který vychází nyní v audioknize.
Ukázky

Hedvábník

299 Kč
Pán ohně
(4x)
Čínský detektiv Li Jen pátrá spolu s americkou soudní lékařkou Margaret Campbellovou po vrahovi vysoce postaveného vládního vědce, jehož děsivě ohořelá, doutnající mrtvola byla nalezena v pekingském parku.
Ukázky

Pán ohně

299 Kč
Zabijáci
(1x)
Druhý díl úspěšné detektivní řady dánského spisovatele Jussiho Adlera-Olsena o oddělení Q, zabývajícím se nevyřešenými či odloženými případy, vychází jako audiokniha Zabijáci v podání Igora Bareše.
Ukázky

Zabijáci

279 Kč
Zaklínač - Bouřková sezóna
(1x)
Zaklínač Geralt. Muž, jehož posláním je chránit obyčejné lidi před magicky stvořenými nestvůrami. Mutant, který má za úkol zabíjet nepřirozené bytosti. Používá magická znamení, kouzelné lektvary a chloubu každého zaklínače – dva meče.
Ukázky

Zaklínač - Bouřková sezóna

299 Kč
Pán prstenů: Návrat krále
(3x)
V dávných dobách vykovali elfští kováři prsteny moci, netušili však, že Temný pán Sauron dal vyrobit ještě Jeden prsten, který měl vládnout všem.
Ukázky

Pán prstenů: Návrat krále

299 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 168 položek
1 2 3 .. 17 > >>