Nejprodávanější knihy - červenec 2015

Porodní bába
(5x)

Je pozdní léto roku 1944 a v oblasti Pečenga na severu Finska probíhá laponská válka. Nemanželská dcera ze šamanské rodiny, odmalička odsunutá na okraj společnosti, vykonává důležité povolání porodní báby. Její život, to jsou cesty v nočním mrazu...

Ukázky

Porodní bába

253 Kč
Krev na sněhu
(7x)
Jo Nesbo po sérii případů detektiva Holea předkládá útlou novelu s novým hrdinou – nájemným zabijákem Olavem Johansenem.
Ukázky

Krev na sněhu

269 Kč
Místo pro tajnosti
(2x)
Místo pro tajností je napínavý a vzrušující příběh o přátelství a věrnosti, krutosti dívčího kolektivu a touze vzepřít se uniformitě.

Místo pro tajnosti

338 Kč
Nahý bojovník - Odhalte tajemství supersilných
Všimli jste si, že čím je člověk zručnější, tím toho dosáhne víc při vynaložení menší námahy? Výjimkou není ani síla.

Nahý bojovník - Odhalte tajemství supersilných

404 Kč
Dějiny Ruska 20. století -  2. díl
(4x)
Druhý díl, zahrnující léta 1939-2007, je věnován období druhé světové války, pozdnímu stalinismu, rozvoje Sovětského svazu jako světové velmoci až gorbačovské perejstrojky, následného rozpadu SSSR a vzniku nového Ruska.

Dějiny Ruska 20. století - 2. díl

Andrej Zubov (ed.)
746 Kč
Vím, co mi chutná.  Dítětem vedené odstavení
K českému čtenáři se konečně dostává kniha o „baby-led weaning“ , tedy o zřejmě nejpřirozenějším způsobu zavádění pevné stravy u kojenců, kdy celý proces řídí samo dítě- účastní se rodinného stolování, samo se krmí a samo si vybírá, co bude jíst.
Ukázky

Vím, co mi chutná. Dítětem vedené odstavení

268 Kč
Poslední aristokratka
(32x)
František Antonín hrabě Kostka z Kostky je potomek šlechtického rodu, žijící v New Yorku. Po pádu komunistického režimu se s americkou manželkou Vivien a dcerou Marií (III.) vrací do Čech, aby převzal rodové sídlo.

Poslední aristokratka

260 Kč
Daleko od hlučícího davu
(1x)
Hardyho román v sobě úchvatně kombinuje romantickou love story s upřímným, otevřeným vylíčením anglického venkova; nejedná se však o nějakou pastorální idylu, jakkoli je kniha prodchnutá nostalgií.
Ukázky

Daleko od hlučícího davu

253 Kč
Aristokratka ve varu
(10x)
Situace Marie Kostkové z Kostky je zoufalá, protože denně potkává členy své bláznivé rodiny a k tomu několik střelených zaměstnanců „nejchudšího zámku v Čechách“, na němž největší událostí za posledních tři sta let byla svatba Helenky Vondráčkové!

Aristokratka ve varu

269 Kč
Dívka v pavoučí síti
(36x)
Čtvrtý díl Milénia. Mikael Blomkvist a Lisbeth Salanderová opět spolu!
Ukázky

Dívka v pavoučí síti

297 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 1000 položek
1 2 3 .. 100 > >>