Nejprodávanější tituly - červenec 2015
psychologie

Jak poznat, když vám někdo lže - 11%
Bývalý expert FBI a autor světového bestselleru Jak prokouknout druhé lidi přichází s knížkou, díky které zaručeně poznáte, že vám někdo lže. V této praktické příručce najdete více než 200 nejčastějších příznaků lhaní a projevů podvodného chování.
psychologie

Jak poznat, když vám někdo lže

197 Kč
175 Kč
Jak vzniká důvěra - 11%
(2x)
Tato kniha se zabývá kořeny nedůvěry a způsoby, jak náš ztracený pocit důvěry obnovit. To, co normálně za důvěru považujeme, je ve skutečnosti jen naše představa o důvěře – dětinská a vysněná.
psychologie

Jak vzniká důvěra

284 Kč
252 Kč
Přejme si být štíhlí - 11%
(3x)

Hubnutí je zcela snadné. Musíme jen vědět jak! Můžeme své tělo ovlivňovat silou mysli? Jednoznačně ano. Mnoho lidí v posledních letech dosáhlo ideální hmotnosti podle návodu a rad Pierra Franckha - s lehkostí!

psychologie

Přejme si být štíhlí

251 Kč
223 Kč
Erkenne dein Ziel - 11%
Německá verze nejúspěšnější knihy Zdeňky Jordánové Poznej svůj cíl. Kniha vypráví o životních souvislostech a upozorňuje na základní úkol každého člověka - projevit se! Populárně-psychologický rádce.
psychologie

Erkenne dein Ziel

297 Kč
264 Kč
Kruh mužů - 20%
(1x)
Kniha o tom, jak se stát "opravdovým mužem" vznikla na základě setkávání mužů v centru osobního rozvoje Maitrea.
psychologie
Ukázky

Kruh mužů

99 Kč
79 Kč
Nikdy není pozdě na šťastné dětství - 11%
Jednou kolem finského psychoterapeuta Bena Furmana projel motocyklista, který měl na předním skle anglický nápis „Nikdy není pozdě na šťastné dětství“. Snaha této větě porozumět se Furmanovi stala impulzem k napsání knihy.
psychologie

Nikdy není pozdě na šťastné dětství

179 Kč
159 Kč
EZOOSMÓZA - 11%
(1x)

Se skrytou realitou se člověk setkává dennodenně. Poznání jejich tajemství pomáhá člověku nejen získat zkušenosti, jak v tomto světě existovat, ale udělat další krok k tomu, jak více poznat sebe samého.

psychologie

EZOOSMÓZA

207 Kč
184 Kč
Jak zklidnit splašenou mysl - 20%
(1x)
Knížka je určena všem, kteří chtějí ovládnout své myšlenky a vnitřní hlasy a dosáhnout vnitřního klidu a spokojenosti. Díky technikám, které najdete v této knížce, se to naučíte a stanete se pány svých pocitů i myšlenek.
psychologie
Ukázky

Jak zklidnit splašenou mysl

195 Kč
156 Kč
Malý princ v nás - 11%
(1x)
Mathias Jung se v kratičkých kapitolách své knihy zamýšlí nad dramatickou dobou vzniku Saint-Exupéryho knihy a uvažuje o strachu či úzkosti, bez nichž není lidského růstu.
psychologie

Malý princ v nás

194 Kč
172 Kč
Síla introvertů - 11%
(2x)
Konečně kniha, která se zabývá vnímavou polovinou lidí – introverty - se všemi jejich silnými stránkami a bariérami v komunikaci s druhými i sebou samými.
psychologie

Síla introvertů

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 127 položek
<< < 1 2 3 4 .. 13 > >>