Nejprodávanější e-knihy - červenec 2015
děti a mládež

Coolman a já - 20%
Opravdu cool komiksový román - nejen pro puberťáky! Asi to znáte, každý máme svého Coolmana - odvážnější, svobodnější a potrhlejší druhé já. Díky němu je život nádherná divoká jízda.
děti a mládež
Ukázky

Coolman a já

254 Kč
203 Kč
Babička drsňačka - 20%
(7x)
V humorné knížce pro děti se vypráví příběh o předsudcích a toleranci, o překvapivých odhaleních a jedné šíleně troufalé loupeži.
děti a mládež
Ukázky

Babička drsňačka

148 Kč
118 Kč
Bambulka v zemi skřítků - 20%
(9x)
Druhý příběh Bambulky. Tentokrát se o prázdninách dostane až do země malých lidiček, kde pomůže skřítkovi Merlíkovi zachránit zemi před zlými skřety.
děti a mládež
Ukázky

Bambulka v zemi skřítků

89 Kč
71 Kč
Brenda Veliká - 20%
(5x)
Brendě je šestnáct, je tlustá, ve škole je outsider a o kvalitách jejího společenského života svědčí fakt, že na Facebooku má čtyři přátele – autistického bratrance a tři amatérské korejské stepaře, které zná jen díky YouTube.
děti a mládež
Ukázky

Brenda Veliká

149 Kč
119 Kč
Expres Praha–Radotín - 20%
(2x)
Popisů krize dospívání najdeme v domácí i světové literatuře bezpočet. Autoři rozpomínající se ve zralém věku na tuhle etapu si leccos nevybaví a něco zas přikryjí nánosem sladké nostalgie.
děti a mládež
Ukázky

Expres Praha–Radotín

140 Kč
112 Kč
Malý miliardář - 20%
(2x)
Joe je boháč, přesně řečeno nejbohatší dvanáctiletý kluk v celé Británii. Má všechno, nač si vzpomene: vůz formule 1, kino, pět set párů sportovních bot, orangutana jako sluhu. A přece mu něco důležitého chybí: kamarád…
děti a mládež
Ukázky

Malý miliardář

148 Kč
118 Kč
Motoškola - 20%
Ilustrovaná učebnice pro žadatele o řidičské oprávnění skupin AM, A1 a A, která poskytne koncentrovaně informace důležité pro získání ŘP na motocykl i další informace o technice jízdy, zvládání krizových situací a jiných specifik motocyklů.
děti a mládež
Ukázky

Motoškola

135 Kč
108 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 17 položek
<< < 1 2