Nejprodávanější tituly - červenec 2015
pro děti a mládež

Jakub a hvězdy

Spisovatelka a ilustrátorka Renáta Fučíková se inspirovala kulturami z celého světa, aby vytvořila zcela novou mytologii vážící se ke dvanácti znamením zvěrokruhu. Každý příběh si vás ihned získá svou magickou atmosférou a krásným jazykem.

pro děti a mládež

Jakub a hvězdy

179 Kč
Kočičí gen - 11%
Katie je patnáct let a po smrti svých rodičů bydlí s babičkou a strýcem na malém ostrově. Její, do té doby poklidný život, se však začne komplikovat. Dějí se totiž divné věci.
pro děti a mládež
Ukázky

Kočičí gen

179 Kč
159 Kč
Vynález zkázy - 11%
Podivuhodné cesty vynálezce Thomase Rocha, inženýra Simona Harta, hraběte Artigase a dalších, v napínavém příběhu dle Verneova románu Vynález zkázy.
pro děti a mládež

Vynález zkázy

252 Kč
224 Kč
Poselství jednorožců – komplet - 11%

Vydejte se za dobrodružstvím do Lilandgarie, země posvátných jednorožců! Jednorožci jsou ztělesněním dobra, a dokud drží pohromadě, nemá zlo šanci. Černý čaroděj se však chce zmocnit jednoho z nich a ovládnout celou zemi.

pro děti a mládež
Ukázky

Poselství jednorožců – komplet

449 Kč
399 Kč
Cestovatel Čenda Buráček a zlatá bobule - 11%
Vtipný komiks pro menší i větší děti o vášnivém cestovateli Čendovi Buráčkovi. Tentokrát společně zavítáme do exotických Džunglo-vic a komáry sužovaného Balíkova, kde se staneme svědky dalších krkolomných dobrodružství a zažijeme také nemálo legrace.
pro děti a mládež

Cestovatel Čenda Buráček a zlatá bobule

134 Kč
119 Kč
Země stínů - 6%
Námětem třetího dílu romantické fantasy série Nesmrtelní je opět vášnivý milostný vztah Ever a jejího nesmrtelného přítele Damena.
pro děti a mládež

Země stínů

253 Kč
238 Kč
Splynutí - 6%
(3x)
Závěrečný díl romantické fantasy trilogie. Životy Grace i Sama se ocitají v ohrožení. Jak se smrt víc a víc blíží, je stále obtížnější neztratit lásku.
pro děti a mládež

Splynutí

271 Kč
255 Kč
Město Ember - 6%
(2x)
První díl tetralogie Knihy města Ember se odehrává ve světě, kde panuje věčná tma. Jediným světlem je tu město Ember, poslední město lidí. Rodinná fantasy.
pro děti a mládež

Město Ember

237 Kč
223 Kč
Skutečný příběh Cílka a Lídy - 11%
(4x)
Fotografický komiks pro děti od všestraného umělce Františka Skály. Unikátním způsobem v něm zachytil dobrodružnou pouť bezstarostného chlapíka Cílka, který vyšel jednoho letního rána navštívit svou přítelkyni poustevnici Lídu.
pro děti a mládež

Skutečný příběh Cílka a Lídy

522 Kč
464 Kč
The Three Golden Keys - 11%
World-renowned artist brings to life the magic of Prague and its legends.
pro děti a mládež

The Three Golden Keys

405 Kč
360 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 30 položek
<< < 1 2 3