Nejprodávanější tituly - červenec 2015
přírodní vědy

Po stopách obchodního cestujícího - 11%
Téma knihy je podáno na vysoké odborné úrovni - její autor totiž patří do úzkého kroužku nejvýznamnějších postav tohoto výzkumu - historii hledání optimální cesty je však zároveň podáno s neobvyklým nadhledem a šarmem.
přírodní vědy

Po stopách obchodního cestujícího

359 Kč
319 Kč
Základy. Knihy XI-XII - 11%
(1x)
Čtvrtý a předposlední díl postupně vydávaného nejzásadnějšího díla evropské vzdělanosti. Kniha přináší opět rozsáhlé úvodní originální studie Petra Vopěnky o tématech: Roviny a přímky, Planimetrie a stereometrie, Tělesové úhly.
přírodní vědy

Základy. Knihy XI-XII

203 Kč
180 Kč
Jazyk matematiky - 6%
(2x)
Devlinova kniha podává přehledný obraz současné matematiky a historického vývoje jejích nejzajímavějších oblastí, zároveň vyzdvihuje její základní rysy, jimiž je jednoduchost, čistota, přesnost a elegance.
přírodní vědy

Jazyk matematiky

331 Kč
311 Kč
Ochranné hráze na vodních tocích - 20%
Povodně představují pro země střední Evropy největší přímé nebezpečí v oblasti přírodních katastrof a jsou příčinou závažných krizových situací, při nichž vznikají rozsáhlé materiální škody i ztráty na životech obyvatel postižených území.
přírodní vědy
Ukázky

Ochranné hráze na vodních tocích

319 Kč
255 Kč
Základy. Knihy V-VI - 11%
Knihy Základů geometrie a matematiky Eukleidese z Alexandrie (asi 365-280). Eukleidovy "Základy" se zabývají jen těmi geometrickými objekty, které lze umístit do zorného pole geometrů. "Základy" jsou komentované Petrem Vopěnkou.
přírodní vědy

Základy. Knihy V-VI

185 Kč
164 Kč
Léčivé rostliny 1. - jejich vlastnosti, účinky a použití - 11%
(1x)
První část trojdílné práce Léčivé rostliny - jejich vlastnosti, účinky a použití vybral autor byliny, které mají v Čechách a na Moravě dlouhou tradici a jsou stále používány.
přírodní vědy

Léčivé rostliny 1. - jejich vlastnosti, účinky a použití

314 Kč
279 Kč
Fyzika v kostce pro střední školy - 11%
Přepracované a aktualizované vydání populární doplňkové učebnice fyziky pro střední školy. Učebnice v novém a praktickém formátu shrnuje přehledně veškeré učivo fyziky probírané na středních školách.
přírodní vědy

Fyzika v kostce pro střední školy

206 Kč
183 Kč
Stručnější historie času - 6%
Nová verze světového bestselleru Stručná historie času. Stephen Hawking ve spolupráci s Leonardem Mlodinowem si dali za cíl především usnadnit pochopení obsahu. Knihu doplnili také řadou nových poznatků z oblasti fyziky a kosmologie.
přírodní vědy
Ukázky

Stručnější historie času

338 Kč
318 Kč
Ekologie pro gymnázia - 11%
V první části učebnice se autoři zaměřili na vysvětlení klasických i nových ekologických termínů. Druhá část se zabývá vlivem člověka na životní prostředí. Učebnice obsahuje i vlastní názory autorů na řešení problémů životního prostředí.
přírodní vědy

Ekologie pro gymnázia

207 Kč
184 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 29 položek
<< < 1 2 3