Nejprodávanější tituly - červenec 2015
sport a fitness

Nohejbal - 20%
Nové vydání úspěšné publikace o nohejbalu přináší všem rekreačním a výkonnostním hráčům aktualizované informace o této oblíbené sportovní hře.
sport a fitness
Ukázky

Nohejbal

104 Kč
83 Kč
Nordic walking - 20%
V této knize najdete ucelené a praktické informace o severské chůzi. Je určena všem věkovým skupinám, které hledají vhodnou pohybovou aktivitu. Využít ji mohou i sportovní a turistické kluby, wellness centra, studenti, pedagogové...
sport a fitness
Ukázky

Nordic walking

144 Kč
115 Kč
Cviky na vaši bolest - 14%
Rehabilitační a sportovní lékař MUDr. Kamil Ramík vás naučí jednoduché cviky vycházející z moderních postupů současné rehabilitace. Jsou velmi účinné a přináší rychlou úlevu od bolesti. Jasný a stručný popis cviků doplňuje fotografiemi.
sport a fitness

Cviky na vaši bolest

185 Kč
159 Kč
Volejbal - 20%
Osobnost českého volejbalu s kolektivem spolupracovníků přináší hráčům, trenérům, učitelům a všem volejbalovým fandům jedinečný způsob výkladu volejbalové techniky. Kniha mapuje trénink volejbalových dovedností současně ze tří úhlů.
sport a fitness
Ukázky

Volejbal

365 Kč
292 Kč
Pohybová příprava dětí - 20%
Chcete vědět, co může gymnastika nabídnout mladým sportovcům pro rozvoj jejich pohybových schopností a dovedností? Vám všem, kteří pracujete jako sportovní trenéři různých sportovních specializací, jako instruktoři či učitelé tělesné výchovy.
sport a fitness
Ukázky

Pohybová příprava dětí

149 Kč
119 Kč
Bubiši  - Bible karate - 11%

Dostává se Vám do rukou neobyčejná kniha o bojových uměních, z které čerpaly mnohé generace mistrů kung-fu / wu-šu, kobudó a karatedó a jež byla zdrojem ponaučení mnohých škol bojových umění v Číně, na Okinawě i v Japonsku.

sport a fitness

Bubiši - Bible karate

428 Kč
380 Kč
Sportovní matematika
Cílem publikace je probudit v nás všech zájem jak o naši tělesnou kondici, tak i duševní. Obojí v dnešní hektické době potřebujeme a sport a matematika nám k tomu vydatně pomáhají.
sport a fitness

Sportovní matematika

89 Kč
Softball a baseball - 20%
Olympijské sporty softball a baseball patří mezi nejrozšířenější pálkovací hry na světě, hrají se na celém americkém kontinentu, v karibské oblasti, v Asii, Austrálii i v Evropě.
sport a fitness
Ukázky

Softball a baseball

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 48 položek
<< < 1 .. 3 4 5