Nejprodávanější tituly - červenec 2015
ostatní

Eva Zaoralová - Život s filmem
Eva Zaoralová je filmová novinářka a překladatelka. Jejím vyprávěním procházejí velcí režiséři, ale také kolegové z redakcí, píše o tom, jak se žilo v Československu a jakého uznání dosahovala česká kinematografie ve světě, co se dělo v zákulisí,...
ostatní

Eva Zaoralová - Život s filmem

246 Kč
Aby radost nezmizela
(1x)
Sborník vzpomínek vznikl po náhlé smrti básníka, rebela a manažera Plastic People Ivana Martina Jirouse, který si odseděl v nejdrsnějších komunistických žalářích osm a půl let vězení.
ostatní

Aby radost nezmizela

36 Kč
Štěkání - 11%
Norská chovatelka a cvičitelka psů Turid Rugaas, která zmapovala a začala jako první v praxi užívat tzv. konejšivé signály, publikuje v této knize vše, co objevila během svých snah o pochopení psího štěkání a jeho užití ve výcviku.
ostatní

Štěkání

152 Kč
135 Kč
Elektroinstalace doma a na chatě - 20%
(1x)
Třetí vydání úspěšného titulu bylo sestaveno i na základě dotazů a připomínek čtenářů k předchozímu vydání, respektuje platné vyhlášky a normy, ale necituje je.
ostatní
Ukázky

Elektroinstalace doma a na chatě

135 Kč
108 Kč
Voda pro chataře a zahrádkáře - 20%
Kniha je užitečnou příručkou zejména pro chataře, chalupáře i zahrádkáře, kteří nemohou své pozemky a stavby připojit na veřejnou přípojku vody ani na přípojku elektrického proudu.
ostatní
Ukázky

Voda pro chataře a zahrádkáře

149 Kč
119 Kč
Třicet dva chwanů - 11%
(6x)
Svěží cestopisné reportáže české spisovatelky zaujmou neobvyklým úhlem pohledu a silným osobním prožitkem z dlouhodobého pobytu v Thajsku.
ostatní

Třicet dva chwanů

89 Kč
79 Kč
Lidská tragikomedie - 11%
Divadelní hra excentrického českého filosofa a spisovatele.
ostatní

Lidská tragikomedie

124 Kč
110 Kč
Velekněz - 11%
(1x)
Learyho průkopnická a provokativní kniha, která podrobně zaznamenává a komentuje dobré a špatné tripy s LSD, jak je zažily vůdčí osobnosti 60. let.
ostatní

Velekněz

358 Kč
318 Kč
Století dědiců a zakladatelů - 11%
(2x)
Idylický venkov jižních Čech je vzácnou rezervací architektury 19. století. Kniha zachycuje vývoj novogotické a novorenesanční architektury v jihočeském prostředí s přehledem staveb sakrálního, profáního a hospodářského charakteru.
ostatní

Století dědiců a zakladatelů

223 Kč
198 Kč
Těžší než nebe: Životopis Curta Cobaina - 11%
Autor na základě více než 400 rozhovorů s Cobainovými přáteli, rodiči, kolegy i díky exkluzivnímu přístupu k citacím Cobainových deníků odhaluje mnohá neznámá tajemství, která se váží k této legendární hvězdě i jeho skupině Nirvana.
ostatní

Těžší než nebe: Životopis Curta Cobaina

449 Kč
399 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 452 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 46 > >>