Nejprodávanější e-knihy - červenec 2015
historie a fakta

Mříže v ráji - 20%
(2x)
Kniha, jejíž editorkou je autorka úspěšné knihy Závoj a džíny, přináší příběhy muslimských žen, které se narodily nebo strávily část svého života v Evropě. Ukazuje, jak rozličné jsou jejich životní styly, názory na svět či stupeň integrace.
historie a fakta
Ukázky

Mříže v ráji

118 Kč
94 Kč
Formování moderního národa - 20%
(1x)
Předkládaná práce usiluje o přehledné shrnutí procesu vzniku novodobých národních společenství, o postižení jeho nejzákladnějších problémů a souvislostí v evropském rámci.
historie a fakta
Ukázky

Formování moderního národa

79 Kč
63 Kč
Stalinovo impérium - 20%
V Rusku a možná po celém světě mezi levicově exponovanými lidmi žije dosud mnoho lidí, kteří jsou ochotni vidět ve Stalinovi architekta socialismu, vítěze nad nacisty a tvůrce sovětského impéria.
historie a fakta
Ukázky

Stalinovo impérium

79 Kč
63 Kč
Templáři v zemích českých králů - Čechy - 20%
(3x)
Publikace je nová především svým zaměřením na působení templářů v českých zemích (v návaznosti na připravovaný další díl, věnovaný Moravě, Slezsku, Rakousko a Lužici - vyjde v březnu).
historie a fakta
Ukázky

Templáři v zemích českých králů - Čechy

119 Kč
95 Kč
Zapomeňte, že jste byli lidmi... - 20%
Dá-li se to takto říci, pak tato kniha, jejíž druhé vydání vám nabízíme, je pobouřenou autorskou vzpourou proti stavu, kdy se téma nacistických koncentračních táboru vytrácí z vědomí naší společnosti a je připomínáno vždy spíš jen jednostranně a nárazově.
historie a fakta
Ukázky

Zapomeňte, že jste byli lidmi...

169 Kč
135 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 55 položek
<< < 1 .. 4 5 6