Nejprodávanější audioknihy ke stažení - září 2015

Memento
(1x)
Známý román o drogách a drogově závislých dostal podobu zvukové nahrávky. Pro audioknihu také Richard Krajčo společně s Borisem Carloffem složil i hudbu.
Ukázky

Memento

199 Kč
Muži, kteří nenávidí ženy
(8x)
Rozsáhlý detektivní román (první díl trilogie Milénium). Novinář Mikael Blomkvist vyšetřuje starý kriminální případ, seznámí se s Lisbeth Salanderovou, mladou svéhlavou ženou-hackerkou, která se stane pro jeho pátrání nepostradatelnou. Globální bestseller.
Ukázky

Muži, kteří nenávidí ženy

299 Kč
Cyrano z Bergeracu
Klasické dílo. V hlavních rolích mluví Karel Höger, Vlasta Fabiánová, Miroslav Doležal, Václav Voska, František Hanus a další... Režie: P. Pražský st. Překlad: J. Vrchlický.Nahrávka pochází z roku 1955.
Ukázky

Cyrano z Bergeracu

212 Kč
Pistolník
(1x)
Úsměvná vyprávění o mužské statečnosti, cestování do dalekých krajů a návratech domů, o matce jabloní, o žebrajících tatranských medvědech nebo tom, jak se dá ztratit dítě – to vše v neopakovatelném podání spisovatele Františka Nepila.
Ukázky

Pistolník

99 Kč
V+W: Vítězné 'V'
Rozhlasové vysílání z USA z let 1941 - 1942. Dosud nevydané nahrávky z válečného vysílání, které Voskovec a Werich připravovali od roku 1941 do konce války...
Ukázky

V+W: Vítězné "V"

169 Kč
Romance pro křídlovku
(1x)
Romance pro křídlovku představuje lyrickoepický vrchol Hrubínovy básnické tvorby.
Ukázky

Romance pro křídlovku

69 Kč
Čarodějův učeň
(6x)
Příběhem chlapce, který se na prahu dospělosti přiblížil temným silám a je jimi fascinován, dokud nepozná, že jej mohou zahubit.
Ukázky

Čarodějův učeň

255 Kč
Deset malých černoušků
(2x)
V podání Vladimíra Čecha uslyšíte klasické dílo první dámy detektivního žánru. Nezkrácená verze ve formátu MP3.
Ukázky

Deset malých černoušků

279 Kč
Zobrazuji 201 - 210 z 208 položek
<< < 1 .. 19 20 21