Nejprodávanější Kniha v roce 2015
česká

Šlápoty
(2x)
Próza mající žánrově nejblíže k novele umožní čtenáři nahlédnout do duše cizince žijícího v naší zemi. Kniha sestává z třinácti kapitol, z nichž každá má svůj vlastní příběh i pointu a dá se samostatně číst.
česká
Ukázky

Šlápoty

122 Kč
Tajemství
(1x)
Kniha poutavým způsobem reflektuje dobu viktoriánské Anglie - její starodávné kouzlo, zvyky i styl života. Děj roku 1872 je kombinován s budoucností roku 1994, okořeněn automatickým písmem a dobrodružným příběhem s nečekaným závěrem.
česká

Tajemství

179 Kč
Trvalé bydliště v hodinovém hotelu
Pavel Drozd je mimořádně vybavený pozorovatel, který do české povídkové tvorby vrací, co z ní pomalu vyprchalo: nápad, psychologický popis, smysl pro detail, poučenost, málo frekventovaná témata, sarkasmus, vtip.
česká

Trvalé bydliště v hodinovém hotelu

178 Kč
U nich na Sázavě
Tři díly románového příběhu U nich na Sázavě „Hledání domova, „Krásná epocha“ a „Nové krásné zítřky?“postupně evokují panenské doby Posázaví včetně dávných lesáků, vorařů a kameníků; bájný čas trampů, chatařů a skautů 20. a 30. let minulého století.
česká

U nich na Sázavě

288 Kč
Vlastizrady
Mohutný soubor kritických statí a esejů Petra Krále konečně seznámí čtenáře s rozsáhlou, ale vcelku neznámou a nedoceněnou částí autorovy tvorby. Kniha není mimořádná jen svým rozsahem, ale i svou mnohostranností.
česká

Vlastizrady

629 Kč
150 poděbradských příběhů
Knížka novináře, publicisty, autora a režiséra divadelních her Ladislava Langra 150 PODĚBRADSKÝCH PŘÍBĚHŮ přináší stručný, ale přesto snad nejucelenější soubor poděbradských známých i pozapomenutých příběhů.
česká

150 poděbradských příběhů

180 Kč
Annie a berlepsové
Jak se dostat z malajské džungle na střechu světa?
česká

Annie a berlepsové

224 Kč
Bez tebe neodejdu
Mladá, nadaná studentka se neúspěšně pokouší o přijetí na malířskou akademii. Kvůli kádrovým posudkům to však nedosáhne, protože její otec- bývalý ministerský úředník je neustále vyslýchán a pracuje jako dělník.
česká

Bez tebe neodejdu

180 Kč
Cesta pouští
Částečně autobiografický román Cesta pouští vznikal v osmdesátých letech a autor jej považoval za nejdůležitější ze svých děl. Jak sám řekl – „je psán vlastní krví“.
česká
Ukázky

Cesta pouští

315 Kč
Černá zrna - 72%
Nosíme je v sobě všichni – drobné deprese, smutky, neúspěchy. Michal Novotný je nazývá černými zrny.
česká

Černá zrna

314 Kč
89 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100