Nejprodávanější tituly v roce 2015
detektivky

Ve vyšších kruzích - 11%
(1x)
Druhý díl série kriminálních románů Vraždy na Sandhamnu o kriminálním inspektorovi Thomasi Andreassonovi a právničce Noře Lindeové.
detektivky

Ve vyšších kruzích

269 Kč
239 Kč
Žij a buď Drood - 11%
Šestá kniha fantasy cyklu Tajné dějiny. Jmenuji se Bond, Šaman Bond. Ve skutečnosti jsem ale Eddie Drood. Ano, jsem jeden z těch Droodů – rodiny, která co je lidstvo lidstvem, drží síly zla bezpečně ve stínech, kam patří.
detektivky

Žij a buď Drood

260 Kč
231 Kč
Podoba - 6%
(11x)
Po úspěšném románu V lesích přichází mladá irská autorka s dalším strhujícím detektivním příběhem. Vyšetřovatelka Cassie je povolána na místo činu, kde s hrůzou zjistí, že zavražděná je její dokonalá dvojnice ... Dvě ženy, jedna tvář, jedna smrt.
detektivky

Podoba

220 Kč
207 Kč
Tělo - 11%
V Castle Rock se Teddy, Chris, Gordi a Vern doslechnou o dalším chlapci Rayovi Browerovi, který se ztratil a policie ho nemůže najít. Jelikož se jen flákají, rozhodnou se podniknout cestu, aby zmizelého nalezli.
detektivky

Tělo

224 Kč
199 Kč
V...jako Vendeta - 11%
Nejnovější příběh drsné soukromé vyšetřovatelky Kinsey Millhoneové se točí okolo nebezpečného pletence vztahů, který Kinsey neohroženě rozplétá, jak je jejím dobrým zvykem.
detektivky

V...jako Vendeta

269 Kč
239 Kč
Králův havran - 20%
Děj historického románu je zasazen do šestého století. Čtenáře přenáší na dvůr gótského krále Totily.
detektivky
Ukázky

Králův havran

99 Kč
79 Kč
Prázdné ulice - 20%
Tato kniha o hledání je vystavěna na půdorysu detektivního románu. Na počátku vypravěč nalezne při procházce okrajem města těžko definovatelnou věc. Vzápětí se začínají vynořovat nečekané souvislosti ... Román získal Cenu Jaroslava Seiferta 2005.
detektivky
Ukázky

Prázdné ulice

215 Kč
172 Kč
Tramín s příchutí krve
(3x)
Ani kraj písniček a vína není ušetřen násilí a zločinu. Detektivka.
detektivky
Ukázky

Tramín s příchutí krve

159 Kč
Krysa v podpalubí
První svazek nové edice „Lodě a napětí“ obsahuje dva detektivní příběhy z prostředí naší námořní plavby – příběh z lodi Jizera "Kolik stojí život" a příběh z lodi Rokytka "Na lodi se neťuká".
detektivky

Krysa v podpalubí

59 Kč
Želva čeká v Babylónu - 20%
Napínavě psaný příběh inženýra Marka a škuneru Poseidon vtáhne čtenáře do děje. Každý skaut i skautka se mohou pustit do šifer starého Šífaře a odhalovat tak záhadu želvy,
detektivky
Ukázky

Želva čeká v Babylónu

15 Kč
12 Kč
Zobrazuji 251 - 260 z 260 položek
<< < 1 .. 24 25 26