Nejprodávanější e-knihy - říjen 2016

Slepá mapa
(36x)
Anna, Alžběta, Anežka. Tři ženy, tři generace, jedna rodina a mnoho životních zvratů, traumat a tajemství
Ukázky

Slepá mapa

259 Kč
Souboj
Anton Pavlovič Čechov (1860-1904) napsal novelu Souboj ve svých jedenatřiceti letech. Souboj je povídka napsaná z plného rozmachu tesknoty. Je to povídka důležitá především pro porozumění Čechovovi samému.
Ukázky

Souboj

119 Kč
Současná česká politika
(1x)
Kniha nabízí systematický pohled na soudobý český parlamentní režim. Vysvětluje jak teoretický, tak i praktický kontext jeho fungování. Česká republika je zralá na reformu svého demokratického režimu.
Ukázky

Současná česká politika

150 Kč
Stavební truhlářství
Předkládaná publikace je názornou příručkou s množstvím detailů z oblasti stavebně-truhlářských spojů, týkajících se konstrukčního řešení dveří, oken, podlah, schodů a obložení stěn, ale také výkladních skříní a výkladců vyráběných na přelomu 19./20.stol.
Ukázky

Stavební truhlářství

203 Kč
Stín Otce
(1x)
V tomto románovém příběhu o svatém Josefovi z Nazaretu se autor ujímá nejen úžasného úkolu převyprávět život významného světce, nýbrž rekonstruuje i kulturní pozadí, ve kterém se světcův život odehrával.
Ukázky

Stín Otce

129 Kč
Studny
Kniha je určena všem, kteří si chtějí u svého domu, chaty či chalupy vybudovat vlastní studnu.
Ukázky

Studny

135 Kč
Svobodnej národ
Další příběh ze Zeměplochy - nejoblíbenější série žánru fantasy. Devítiletá Tonička Bolníčková si myslí, že její babička byla čarodějkou, ale babička je mrtvá a když se teď začnou dít podivné věci, musí si Tonička poradit sama ...
Ukázky

Svobodnej národ

119 Kč
Tankový prapor
(1x)
Tankový prapor, ironicko-sarkastická satira-fraška se odehrává na podzim 1951 ve vojenské posádce v městečku Kobylec.
Ukázky

Tankový prapor

129 Kč
Terezínské ghetto
Historička Veronika Válková ve svých knihách přenáší čtenáře do skutečné, reálné historie, kde spolu s Bárou zažívají napínavé chvilky, zároveň se toho ale také hodně dozvědí.
Ukázky

Terezínské ghetto

212 Kč
Traktát o „záchraně národa“
Svazek shrnuje dosud knižně nepublikované studie a články Jana Tesaře věnované nacistické okupaci a úsilí české kultury o „nalezení nového národního vědomí“ tváří v tvář tehdejšímu smrtelnému ohrožení.
Ukázky

Traktát o „záchraně národa“

199 Kč
Zobrazuji 961 - 970 z 1000 položek
<< < 1 .. 95 96 97 98 99 100 > >>