Nejprodávanější tituly - prosinec 2016

Postel hospoda kostel
(15x)
Není kněz jako kněz – Zbigniew Czendlik je toho skvělým důkazem. Studium Bible je podle něj nuda, nerad zpovídá své farníky, a chce-li někdo pokřtít, dlouho ho odrazuje. Miluje ženy, rád si pochutná na dobré whisky, v hospodě je jako doma.
Ukázky

Postel hospoda kostel

358 Kč
Dešťová hůl
(10x)
Po úspěšných románech Selský baroko a Rybí krev završuje Jiří Hájíček svou volnou „venkovskou trilogii morálního neklidu“ Předešlé literární sondy obrácené do minulosti české vesnice následuje nyní román ze současnosti.
Ukázky

Dešťová hůl

269 Kč
Aristokratka na koni
(8x)
Pokračování úspěšných knih Poslední aristokratka a Aristokratka ve varu.
Ukázky

Aristokratka na koni

233 Kč
Vyzvědačka
(4x)
Mata Hari byla tanečnice, šokující a těšící publikum za první světové války, a stala se důvěrnicí některých z nejbohatších a nejmocnějších mužů té doby.

Vyzvědačka

205 Kč
Co se děje se světem?
(6x)
Navzdory všem možným katastrofickým scénářům je to kniha optimistická a přináší konkrétní návrhy, jak řešit současnou a budoucí krizi.
Ukázky

Co se děje se světem?

314 Kč
Bábovky
(12x)
Napadlo vás někdy, co řeší milenka ženatého muže a jaká je ve skutečnosti ta příšerná manželka, o které jí on vypráví?

Bábovky

332 Kč
Dvě slova jako klíč
(6x)
Příběhy o lásce, vině a smíření. Autorovo hledání smyslu života se v této knize dostává k hranici tajemného, kde se realita rozpouští v iluzi.

Dvě slova jako klíč

224 Kč
Lichožrouti
(5x)
Kniha desetiletí pro děti. Napínavý a vtipný příběh pro děti od autorsko-ilustrátorské dvojce Pavel Šrut – Galina Miklínová. Zavádí nás do tajemného světa záhadaného tvora, který žere ponožky a z párů dělá licháče.

Lichožrouti

331 Kč
Život je nádherný
(5x)
Román Život je nádherný svým způsobem završuje volný a předem neplánovaný triptych jednoho příběhu: v Indiánském běhu se vše začíná, v Roku kohouta graduje a Život je nádherný ho uzavírá, končí.

Život je nádherný

224 Kč
Poslední aristokratka
(32x)
František Antonín hrabě Kostka z Kostky je potomek šlechtického rodu, žijící v New Yorku. Po pádu komunistického režimu se s americkou manželkou Vivien a dcerou Marií (III.) vrací do Čech, aby převzal rodové sídlo.

Poslední aristokratka

260 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 1000 položek
1 2 3 .. 100 > >>