Nejprodávanější Kniha - červenec 2016

5 domů
(1x)

Texty i olejové malby v knize vznikaly ze společného vyprávění a vymýšlení příběhů autorky a jejích čtyř dětí.

5 domů

241 Kč
6minutový kouč – Najdi skutečnou sebedůvěru!
Každý den se můžeme rozhodnout, že změníme své životy a nepotřebujeme k tomu na sobě tvrdě roky pracovat. Stačí šest minut denně!

6minutový kouč – Najdi skutečnou sebedůvěru!

233 Kč
Abused, Battered, or Stalked
Monografie analyzuje data z projektu „Intimate partner violence: follow-up research to IVAWS 2003“ v kontextu teorií genderové (a)symetrie. Nabízí srovnání dvou reprezentativních podsouborů mužů a žen dotazovaných v letech 2012 a 2013.

Abused, Battered, or Stalked

225 Kč
Adele
„Holka odvedle“, která dobyla svět….
Životní příběh britské zpěvačky Adele. Kniha mapuje životní osudy Adele až do listopadu 2015, kdy jí vyšlo nejnovější CD Adele 25.

Adele

134 Kč
Agátina cesta k dokonalé postavě
Chceš být TOU holkou? Ale držet hloupé diety, u kterých padáš vyčerpáním se ti moc nechce? Neláká tě trávit celý den v posilovně? Pak je tahle knížka přesně pro tebe!

Agátina cesta k dokonalé postavě

53 Kč
Alén Diviš
Kniha přinášející desítky reprodukcí více či méně známých Divišových děl je zároveň sumou Zeminových textů na divišovské téma a je doplněna francouzským i anglickým resumé.

Alén Diviš

891 Kč
Analogon 78
Surrealismus-Psychoanalýza-Antropologie-Příčné vědy.

Analogon 78

170 Kč
Anatomie 3
Vynikající učebnice, které jsou již mnoho let žádány jak fakultami, tak klinickými pracovišti. Vzhledem k trvalému zájmu autoři dílo stále doplňují o nové poznatky v oboru.

Anatomie 3

1 754 Kč
André Breton a základy surrealismu
(1x)
V této rozsáhlé a dnes již klasické monografii věnované André Bretonovi a základním tématům surrealismu se autor po důkladném rozboru geneze tohoto hnutí na historicko-kulturním pozadí věnuje i vztahu k dobové vědě a ezoterice.

André Breton a základy surrealismu

288 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100