Nejprodávanější Kniha - září 2016

Světoví Češi

Prostřednictvím textu a komiksu dává kniha nahlédnout do lidských osudů výjimečných osobností, které vynikly ve svém oboru, případně otevřely novou cestu vývoje.

Světoví Češi

260 Kč
Špína
(1x)
Policista Bruce se ve vnitřním monologu, do kterého vstupuje i cizopasník, kterého v sobě nosí, odhaluje jako bezskrupulózní mizera, což neznamená, že by žil v prostředí plném andělů. Welsh nezůstává nic dlužen své pověsti kronikáře lidské spodiny
Ukázky

Špína

338 Kč
Tajemné stezky - Cestou necestou za tajemstvím Hrubého Jeseníku
Hrubý Jeseník je pozoruhodným horským pásmem na pomezí Moravy a Slezska. Jsou to hory, jak se patří, vysoké, drsné a zachmuřené, ale i krásné a vyzývavé. Příroda je zde divoká a půvabná zároveň, od horských luk, přes hluboké lesy, až po údolí.

Tajemné stezky - Cestou necestou za tajemstvím Hrubého Jeseníku

269 Kč
Tělo napoví 1
Tak jako poupata tvoří květy, tak slova se skládají ve věty. Člověk obdivuje jejich krásu a jiný zas hledá svoji spásu... jak žebrák s nataženou rukou chodí a přitom ví, že právě jeho mysl plodí, co v těle se odehrává... žádná sláva...

Tělo napoví 1

269 Kč
Tělo nezapomíná
Tělo nezapomíná, kniha plná poutavých případových studií, spojuje tělo a mysl v léčení posttraumatické stresové poruchy. Zaujme odborné lékaře, výzkumníky, studenty i běžné čtenáře.
Ukázky

Tělo nezapomíná

338 Kč
Trafology
Kniha Trafology je bohatou fotodokumentací více jak 200 výstav, večírků, graffiti jamů, práce a denodenního života v ateliérech pavlačového domu i všech lehce bizarních akcí, které v Trafačce za dobu její existence proběhly.
Ukázky

Trafology

539 Kč
Triumf

Tato kniha přináší změnu. Po jejím přečtení budete svět a hlavně svůj život vidět úplně novýma očima.

Triumf

440 Kč
Tři na cestě
(3x)

Manželství po pětadvaceti letech – může být na světě něco dramatičtějšího? Ani vražda! Ani teroristé! Poslední román autora slavného milostného příběhu Jeden den to umí podat přesně takhle – jako vražedný teror všedního dne.

Tři na cestě

296 Kč
Tvrz
(1x)
O existenci polského společenského a odborářského hnutí Solidarita z osmdesátých let ví asi každý. Méně lidí už nejspíš slyšelo o tom, že v Polsku po nastolení stanného práva v prosinci 1981 vznikla v polské Vratislavi ještě jiná Solidarita: Bojující

Tvrz

266 Kč
Umění a život v modernistické Praze
Vysoce hodnocená knižní studie o Karlu Čapkovi, jeho generaci a Praze za první republiky od uznávaného newyorského bohemisty.
Ukázky

Umění a život v modernistické Praze

253 Kč
Zobrazuji 951 - 960 z 1000 položek
<< < 1 .. 94 95 96 97 98 .. 100 > >>