Nejprodávanější e-knihy v roce 2016
historie a fakta

Mříže v ráji - 20%
(2x)
Kniha, jejíž editorkou je autorka úspěšné knihy Závoj a džíny, přináší příběhy muslimských žen, které se narodily nebo strávily část svého života v Evropě. Ukazuje, jak rozličné jsou jejich životní styly, názory na svět či stupeň integrace.
historie a fakta
Ukázky

Mříže v ráji

118 Kč
94 Kč
Postupim a Československo - 20%
Publikace vyvrací řadu mýtů vážících se k různým aspektům poválečného vývoje v Československu, především pak ten, že vyhnání německé menšiny bylo důsledkem rozhodnutí velmocí, kterému se naše vláda jen "podřídila".
historie a fakta
Ukázky

Postupim a Československo

80 Kč
64 Kč
Finsko - 20%
Kniha přibližuje českému čtenáři základní data a události finských dějin, ukazuje, jak poloha Finska mezi Východem a Západem ovlivňovala finskou historii, kulturu i politiku.
historie a fakta
Ukázky

Finsko

50 Kč
40 Kč
Formování moderního národa - 20%
(1x)
Předkládaná práce usiluje o přehledné shrnutí procesu vzniku novodobých národních společenství, o postižení jeho nejzákladnějších problémů a souvislostí v evropském rámci.
historie a fakta
Ukázky

Formování moderního národa

79 Kč
63 Kč
Pověsti o zvonech, zvonařích, zvonicích a zvoničkách - 20%
(1x)
Jak vznikl první zvon na světě? Jakými kouzly jsou opředeny svatovítské zvony? Proč zpívají Loretánské zvonky své tesklivé písně? Kolik zvonů je zavěšeno na Černé věži v Českých Budějovicích?
historie a fakta
Ukázky

Pověsti o zvonech, zvonařích, zvonicích a zvoničkách

99 Kč
79 Kč
Zapomeňte, že jste byli lidmi... - 20%
Dá-li se to takto říci, pak tato kniha, jejíž druhé vydání vám nabízíme, je pobouřenou autorskou vzpourou proti stavu, kdy se téma nacistických koncentračních táboru vytrácí z vědomí naší společnosti a je připomínáno vždy spíš jen jednostranně a nárazově.
historie a fakta
Ukázky

Zapomeňte, že jste byli lidmi...

169 Kč
135 Kč
Zobrazuji 171 - 180 z 176 položek
<< < 1 .. 16 17 18