Nejprodávanější e-knihy v roce 2016
ostatní

Úložné prostory v bytě a rodinném domě - 20%
Zkušení interiéroví architekti poradí laikům i odborníkům, jak efektivně vyřešit ukládání všech věcí, aniž by pokoje byly zastavěny nábytkem, seznámí je se zásadami rozmisťování úložných prostor a představí možnosti ukládání.
ostatní
Ukázky

Úložné prostory v bytě a rodinném domě

127 Kč
102 Kč
Architektura - historie - umění - 20%
Kniha je určena zájemcům o historii, učitelům, studentům gymnázií a vysokých škol a široké veřejnosti.Víceoborová publikace, která přináší pohled na vývoj evropské civilizace, evropského myšlení (filosofie) a na přímý dopad tohoto myšlení na architekturu.
ostatní
Ukázky

Architektura - historie - umění

339 Kč
271 Kč
Lidová architektura - 20%
Druhé, přepracované vydání základní slovníkové encyklopedie, které podává vyčerpávající a systematicky utříděný pohled na české a slovenské lidové stavitelství.
ostatní
Ukázky

Lidová architektura

467 Kč
374 Kč
Outdoorový průvodce - Beskydy a Javorníky - 20%
Beskydy a JavorníkyLesnaté Beskydy jsou ekologicky čistou oblastí České republiky, která leží mimo ruch tradičních turistických center. Můžete se s námi vydat na průzkum krajiny mezi Lysou horou, Radhoštěm a Javorníkem, která je krásná po celý rok.
ostatní
Ukázky

Outdoorový průvodce - Beskydy a Javorníky

139 Kč
111 Kč
Pěstujeme a tvarujeme bonsaje - 20%
Kniha je napsána v prvé řadě pro běžného pěstitele. Reaguje na stále rostoucí zájem o východoasijské zahrady, jejichž součástí bonsaje nepochybně jsou.
ostatní
Ukázky

Pěstujeme a tvarujeme bonsaje

101 Kč
81 Kč
Tvoříme z ovčí vlny - 20%
Zpracování ovčí vlny bylo známo již v dávných dobách. Velmi zajímavá technika popsaná v nové knize edice Šikovné ruce obohacuje základní řemeslný způsob zpracování ovčí vlny a je velkým přínosem v tvůrčí oblasti.
ostatní
Ukázky

Tvoříme z ovčí vlny

118 Kč
94 Kč
Léčivé rostliny na naší zahradě - 20%
Kniha o léčivých rostlinách je určena všem, kdo se zajímají o léčivé bylinky, a to nejen z pěstitelského hlediska, ale také z hlediska jejich významu jako koření, zdroje vonných látek a látek s léčebným účinkem.
ostatní
Ukázky

Léčivé rostliny na naší zahradě

149 Kč
119 Kč
Stavíme dům ze dřeva - 20%
Kniha, jejímž autorem je zkušený stavitel v oboru dřevostaveb, je určena nejen potenciálním stavebníkům rodinných domů, ale klade si za cíl oslovit také širokou stavební veřejnost.
ostatní
Ukázky

Stavíme dům ze dřeva

118 Kč
94 Kč
Šest kontinentů - Příběhy z cest - 20%
Příběhy, postřehy a zajímavosti z cest po šesti kontinentech, doplněné emotivními snímky. ! Velikost 68 MB !
ostatní
Ukázky

Šest kontinentů - Příběhy z cest

278 Kč
222 Kč
Vytápění domů a bytů - 20%
Největší množství energie se spotřebuje v domácnostech právě na vytápění. Tato publikace vám pomůže rozhodnout se při výběru typu vytápěcí soustavy, druhu paliva, obeznámí vás hygienickými požadavky na provoz.
ostatní
Ukázky

Vytápění domů a bytů

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 261 - 270 z 270 položek
<< < 1 .. 25 26 27