Nejprodávanější Kniha v roce 2016
hudba

No Future!
(1x)
Sex Pistols, Exploited, Clash a UK Subs sice reprezentují britský punk, ale jeho scéna je mnohem širší, patří k němu oi i anarcho punk. Knížka v rozhovorech s klíčovými protagonisty scény zachycuje vývoj ostrovního punku.
hudba

No Future!

358 Kč
Nenech se zas oblbnout
(1x)
Kniha rozhovorů s předními představiteli amerického hard core punku nejen o hudbě, ale především o jejich názorech, o jejich postoji ke společnosti, pohledu na politiku, na Spojené státy, i na samotné punkové hnutí.
hudba

Nenech se zas oblbnout

268 Kč
O smrti i vesele
Písně barokní a postbarokní je kniha i hudební CD. Kniha je odborná studie o motivu smrti v textech barokní hudby, o jejich zdrojích v křesťanském i antickém myšlení a o druhém životě barokní poetiky smrti v 19. a 20. století.
hudba

O smrti i vesele

322 Kč
Judas Priest
(1x)
Příběh heavy metalové legendy Judas Priest líčí jejich vzestupy i pády zdokumentované renomovaným rockovým novinářem.
hudba

Judas Priest

449 Kč
Visací zámek
Příběh rockové skupiny, která je skromná, ale nejlepší.
hudba

Visací zámek

211 Kč
Výlov šuplíka
Miroslav Wanek patří k nejosobitějším a nejuznávanějším českým rockovým textařům. Kniha Výlov šuplíka nejen shrnuje jeho texty pro skupiny Už jsme doma, FPB, Divize T a Pluto, ale také mapuje Wanekovu tvůří kariéru v šesti obsáhlých rozhovorech.
hudba

Výlov šuplíka

253 Kč
Texty a koláže z šedesátých let
Nejznámější písňové texty Jiřího Suchého ze zlaté éry Divadla Semafor doprovázejí naopak dosud málo známé tehdejší koláže grafika Vladimíra Suchánka.
hudba

Texty a koláže z šedesátých let

435 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 18 položek
<< < 1 2