Nejprodávanější tituly v roce 2016
psychologie

Verbální komunikace a lidská psychika - 20%
Vnitřní vazby mezi verbální komunikací a lidskou psychikou včetně jejich projevů v chování, činnosti a vztazích mezi lidmi — to vše přináší publikace „Verbální komunikace a lidská psychika“ významného českého psychologa prof. Phdr. Jaromíra Janouška.
psychologie
Ukázky

Verbální komunikace a lidská psychika

203 Kč
162 Kč
Máš na víc - 20%
Mládí je životní etapa, ve které se dělají zásadní rozhodnutí pro kvalitu celého života. Je to období, kdy se orientujeme sami v sobě. Jak se vyznat v citech a v nejrůznějších myšlenkách, které se honí v hlavě?
psychologie
Ukázky

Máš na víc

55 Kč
44 Kč
Moderní body image - 20%
Máte zájem o zdravý a kvalitní způsob života? Jste odhodláni aktivně se podílet na zdokonalování vlastního těla? Moderní body image Vás naučí vnímat své tělo, zdůraznit přednosti, potlačit nedostatky. Zjistíte, jak pečovat o zdraví a vzhled.
psychologie
Ukázky

Moderní body image

149 Kč
119 Kč
Psychická odolnost předškolního dítěte - 20%
Pro jaký svět vychováváme děti a jak zařídit, aby v něm uspěly? Současnost a budoucnost s sebou nese odbourávání starých jistot a hodnot (včetně rozpadu klasické rodiny), obrovské množství možností volby a svobody.
psychologie
Ukázky

Psychická odolnost předškolního dítěte

169 Kč
135 Kč
Řeč těla - 20%
Kniha je doplněna množstvím názorných fotografií a užitečnými praktickými cvičeními, díky nimž se naučíte lépe vnímat své tělo a ovládat své emoce.
psychologie
Ukázky

Řeč těla

144 Kč
115 Kč
Zobrazuji 321 - 330 z 325 položek
<< < 1 .. 31 32 33