Nejprodávanější tituly v roce 2016
světové dějiny

Pokračovatel rodu - 56%
Rodinná kronika oceněná prestižní cenou Libris v kategorii nejlepší historická kniha roku 2015 líčí strhujícím způsobem historii tří generací Münninghoffů, která se klene přes druhou půli dvacátého století.
světové dějiny
Ukázky

Pokračovatel rodu

223 Kč
98 Kč
Vilém ze země Slovanů - 11%
(4x)

Epos Vilém ze země Slovanů (Wilhelm von Wenden) vznikl v okruhu dvora předposledního přemyslovského krále Václava II., jemuž je i věnován.

světové dějiny
Ukázky

Vilém ze země Slovanů

268 Kč
238 Kč
Jan Masaryk - Pravdivý příběh - 11%
(2x)
První ucelený a dosud zřejmě nejobjektivnější životopis Jana Masaryka.
světové dějiny

Jan Masaryk - Pravdivý příběh

269 Kč
239 Kč
Odstřelovačské eso - 11%

V této autobiograficky laděné knize Sutkus detailně popisuje své zážitky z války, založené na pečlivě vedených, téměř deníkových záznamech, i svůj pozdější život ve vyhnanství na Sibiři pod dozorem sovětských tajných služeb.

světové dějiny

Odstřelovačské eso

251 Kč
223 Kč
Všichni muži Kremlu - 20%
(2x)
Tématem neobyčejně zajímavé knihy mladého ruského žurnalisty je především Vladimír Putin a proměna, kterou prošla ruská společnost za patnáct let jeho vlády. Autor se opírá o řadu inteview s nejrůznějšími ruskými i zahraničními politiky.
světové dějiny
Ukázky

Všichni muži Kremlu

249 Kč
199 Kč
České snění - 11%
(3x)
Čtivě napsaná kniha historika Pavla Kosatíka je věnována kolektivním českým snům 19. a 20. století, které vypovídaly zejména o falešných představách, touhách a iluzích, které Češi měli o sobě samých.
světové dějiny

České snění

403 Kč
358 Kč
Jedinec a společnost středověkého západu - 11%
(1x)
Autor prostřednictvím nejrůznějších typů pramenů (severské ságy, autobiografie, portréty) zpochybňuje starší představy, podle nichž se individualita rodí až s nástupem renesance a humanistického myšlení.
světové dějiny
Ukázky

Jedinec a společnost středověkého západu

358 Kč
318 Kč
Padrino Krejčíř - Gangster - 20%
(1x)
Kniha přinese řadu novinek, bude mít bohatou obrazovou přílohu a také velkou mapu s pavoukem vztahů kolem Krejčíře a jeho podvodů.
světové dějiny
Ukázky

Padrino Krejčíř - Gangster

199 Kč
159 Kč
Prosím stručně
(7x)
Kniha Václava Havla je volným pokračováním Dálkového výslechu. Jde o literární koláž, ve které se střídají tři žánry: rozhovor, výňatky z instrukcí spolupracovníkům na Hradě a deníkové zápisy z doby práce na tomto textu.
světové dějiny

Prosím stručně

89 Kč
Atentát na Reinharda Heydricha - 20%
(4x)
První svazek komentované edice více než 500 německojazyčných dokumentů, vzniklých buď v okruhu působnosti německé politické a policejní správy v tzv. protektorátu Čechy a Morava, nebo v ústředních německých úřadech v Berlíně.
světové dějiny
Ukázky

Atentát na Reinharda Heydricha

200 Kč
160 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 888 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 89 > >>