Nejprodávanější audioknihy ke stažení v roce 2016
umění

Afrika - 20%
"V pořadí objevů 14. Cimrmanova hra nás zavede do nitra kontinentu téměř nedotčeného civilizací. Čeští cestovatelé se tu setkají s podivným kmenem lidojedů a málem skončí na jejich jídelním lístku."
umění
Ukázky

Afrika

99 Kč
79 Kč
Tohle si poslechni - 20%

Publicista, reklamní textař a stand-up komik Pavel Tomeš, kterého můžete znát z televizního pořadu Na stojáka nebo Comedy club, vybral a načetl ty nejlepší fejetony ze svých knih Facky z Marsu, Zápisky malého tyranosaura a Tohle lidi hodně berou. Už

umění
Ukázky

Tohle si poslechni

199 Kč
159 Kč
Divadelní profily - 20%
Digitální titul sestavený z historických snímků vydaných pod značkou Ultraphon a představuje písničky a ukázky scén z inscenací Národního divadla a divadla Větrník (1941 - 1946). Účinkují Ladislav Boháč, Marie Burešová, Rudolf Deyl a další.
umění
Ukázky

Divadelní profily

99 Kč
79 Kč
Heda Gablerová - 20%
Inscenace natočená roku 2000 Českým rozhlasem.
umění
Ukázky

Heda Gablerová

129 Kč
103 Kč
10x Felix Holzmann - 20%
Výstupy komika, jehož humor baví už půl století české i německé publikum.
umění
Ukázky

10x Felix Holzmann

99 Kč
79 Kč
Horníček a Kopecký vzpomínají - 20%
Miroslav Horníček a Miloš Kopecký vzpomínají na společná divadelní léta.
umění
Ukázky

Horníček a Kopecký vzpomínají

69 Kč
55 Kč
Osvobozené divadlo 2 - 20%
Legendární divadlo, jež je synonymem trojice Jiří Voskovec, Jan Werich a Jaroslav Ježek, se nyní dočkalo celkového zpracování své historie. Na této audioknize zazní hlasy nejen ústředních interpretů, ale i zpěv Hany Vítové či Járy Pospíšila.
umění
Ukázky

Osvobozené divadlo 2

69 Kč
55 Kč
Osvobozené divadlo 3 - 20%
Legendární divadlo, jež je synonymem trojice Jiří Voskovec, Jan Werich a Jaroslav Ježek, se nyní dočkalo celkového zpracování své historie. Na této audioknize zazní hlasy nejen ústředních interpretů, ale i zpěv Míly Ledererové či Stanislava Kukačky.
umění
Ukázky

Osvobozené divadlo 3

69 Kč
55 Kč
Osvobozené divadlo 4 - 20%
Legendární divadlo, jež je synonymem trojice Jiří Voskovec, Jan Werich a Jaroslav Ježek, se nyní dočkalo celkového zpracování své historie. Na této audioknize zazní hlasy nejen ústředních interpretů, ale i zpěv Vladimíra Šmerala či Jindřicha Plachty.
umění
Ukázky

Osvobozené divadlo 4

69 Kč
55 Kč
Osvobozené divadlo 6 - 20%
Legendární divadlo, jež je synonymem trojice Jiří Voskovec, Jan Werich a Jaroslav Ježek, se nyní dočkalo celkového zpracování své historie. Na této audioknize zazní hlasy nejen ústředních interpretů, ale i zpěv Emila Františka Buriana.
umění
Ukázky

Osvobozené divadlo 6

99 Kč
79 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 35 položek
<< < 1 2 3 4 > >>