Nejprodávanější audioknihy ke stažení v roce 2016

Pohádky
Všichni známe Zlatovlásku, Otesánka, Ptáka Ohniváka, Dlouhého, Širokého a Bystrozrakého nebo Tři zlaté vlasy děda Vševěda. Malí posluchači, kteří tyto pohádkové poklady dosud neslyšeli, mají příležitost se s nimi seznámit.
Ukázky

Pohádky

189 Kč
Švestka
Je to hra o stáří a její umělecká úroveň je bohužel poznamenaná i stářím jejího autora. Ale je to hra cenná právě tím, že v ní dramatik prozkoumal, jak se zralý věk podepíše na lidské duši, řeči a myšlenkové potenci..
Ukázky

Švestka

139 Kč
Zápisky šílencovy
(1x)
Hudebník, zpěvák, textař a malíř amatér je také autorem několika vyprávění z vlastního života. Tak jako v malířství je Mládek fascinován vlastním objevem zákonu obrácené perspektivy, kdy věci blízké jsou malinké a vzdálené obrovské
Ukázky

Zápisky šílencovy

139 Kč
Hurvínek a lupiči
Archivní nahrávkai tohoto divadla, v nichž interpretuje oba dřevěné hrdiny ještě jeho dlouholetý principál a tvůrce moderní poetiky S+H Miloš Kirschner.
Ukázky

Hurvínek a lupiči

99 Kč
Vynález zkázy
Vědeckofantastický dobrodružný román Vynález zkázy napsal J. Verne v roce 1896. Hlavního hrdinu profesora Rocha, vynálezce mimořádně výbušné látky, zastihneme v tomto zpracování ve chvíli, kdy je unesen pomocí ponorky z nervového sanatoria...
Ukázky

Vynález zkázy

195 Kč
Pistolník
(1x)
Úsměvná vyprávění o mužské statečnosti, cestování do dalekých krajů a návratech domů, o matce jabloní, o žebrajících tatranských medvědech nebo tom, jak se dá ztratit dítě – to vše v neopakovatelném podání spisovatele Františka Nepila.
Ukázky

Pistolník

99 Kč
Krtečkova dobrodružství
Vypravěčem historek z Krtečkova života se stal Marek Eben a hlavní hrdina promlouvá roztomilým hlasem čtyřletého dítěte.
Ukázky

Krtečkova dobrodružství

69 Kč
Muži v offsidu
Humoristický román Karla Poláčka patří k těm nejzábavnějším a zároveň nejpřívětivějším dílům české literatury. Potěchu v něm naleznou všichni, nejen příznivci fotbalu, protože v centru dění je úsměvný milostný příběh hlavního hrdiny Emana Habáska.
Ukázky

Muži v offsidu

269 Kč
Zobrazuji 581 - 590 z 588 položek
<< < 1 .. 57 58 59