Nejprodávanější tituly v roce 2016
erotika

Hanbaté příběhy - 11%
Erotické povídky zaměřené na sousedské vztahy, rodinné poměry a náhodná setkání. Také na politiku, revoluční dění a válečné situace. Zabývají se i některými sexuálními deviacemi. Autor k těmto tématům přistupuje s nadhledem, humorem i soucitem.
erotika

Hanbaté příběhy

269 Kč
239 Kč
Hra v masce
Schopná čtyřiadvacetiletá hackerka Emily Milerová, která žije jen svou prací, odjíždí se svým nadřízeným na služební cestu do Londýna. Tam se setkává s potenciálním zákazníkem Christhoperem Brooksem, ředitelem a vlastníkem velké softwarové firmy.
erotika
Ukázky

Hra v masce

49 Kč
Lolito - 11%
Když si patnáctiletej kluk nabrnkne čtyřicetiletou ženskou a jejich vztah přeroste z chatu do postele, začnou se dít věci.
erotika

Lolito

89 Kč
79 Kč
Penis monology
„Co by ženy měly vědět, ale muži nechtějí říkat.“ Provokativní text odhalující mužskou chloubu i s příslušenstvím. Odtabuizovává nejintimnější témata aneb Kam by šel váš penis, kdyby se mohl na chvíli utrhnout?
erotika
Ukázky

Penis monology

194 Kč
Vášnivý svůdník - 11%
Románky na jednu noc by se měly prožít s někým vhodným – s někým, kdo je magicky svůdný, nebo naopak úplně politováníhodný. Rozhodně ale ne s někým, jako je on.
erotika

Vášnivý svůdník

331 Kč
294 Kč
Příběh Violety - 20%
Rozverné vyprávění o objevování tajů sapfické lásky.
erotika
Ukázky

Příběh Violety

50 Kč
40 Kč
Povídky - 21%
(1x)
Sadeho povídky v tomto souboru jsou výběrem z francouzského originálu L’Époux complaisant et autres récits (Úslužný manžel a další příběhy), publikovaného v roce 1968.
erotika
Ukázky

Povídky

63 Kč
50 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 47 položek
<< < 1 .. 3 4 5