Nejprodávanější tituly - leden 2017
umění

Český hraný film a filmaři za protektorátu
(13x)
Kniha je vzhledem ke komplexnosti, fundovanosti, šíři a novosti zpracování zásadním příspěvkem k dějinám kultury a filmu ve sledovaném období.
umění
Ukázky

Český hraný film a filmaři za protektorátu

441 Kč
Dějiny ošklivosti
(7x)
Co je vlastně opakem krásy? Na tuto otázku hledá autor odpověď na stránkách výpravné ilustrované publikace, kde na příkladech děl literárních i výtvarných ukazuje, že opak krásy se neomezuje jen na ohyzdnost satyrů či Harpyjí.
umění

Dějiny ošklivosti

848 Kč
Máj
(2x)
Nechte se unášet na vlnách nejproslulejší básně české literární historie. Vrcholné dílo čelního představitele českého romantismu Karla Hynka Máchy otevírá dveře příběhu o lásce i smrti, zamýšlí se nad tajemstvím věčnosti a oslavuje krásu přírody.
umění

Máj

584 Kč
Historické krovy
Nosné konstrukce jsou zásadní součástí historické stavby, je nutno je chránit a opravovat tak, aby nebyla narušena památková hodnota objektu.
umění

Historické krovy

539 Kč
Adele
„Holka odvedle“, která dobyla svět….
Životní příběh britské zpěvačky Adele. Kniha mapuje životní osudy Adele až do listopadu 2015, kdy jí vyšlo nejnovější CD Adele 25.
umění

Adele

134 Kč
Bob Dylan mezi obrazy

Původní česká publikace mapuje dráhu jednoho z nejvýznamnějších umělců všech dob především z problematiky obrazu a jeho významovosti.

umění

Bob Dylan mezi obrazy

62 Kč
Czech Fundamental
Kniha představuje světově proslulá fotografická díla české avantgardy 20. let minulého století v kontrastu s tvorbou nejoriginálnějších současných českých a v Česku žijících slovenských autorů z konce minulého století.
umění
Ukázky

Czech Fundamental

432 Kč
Česká architektura 2014-2015
(2x)
Ročenka české architektury pravidelně informuje o aktuální situaci a vývoji oboru nejen odbornou, ale především laickou veřejnost a přináší podněty k inspiraci a veřejné diskusi.
umění

Česká architektura 2014-2015

630 Kč
Člověk v situaci
Kniha předního českého divadelního teoretika a historika Jana Císaře je reflexí současné inscenační praxe včetně proměn, které divadlo prodělalo v posledních desetiletích.
umění

Člověk v situaci

187 Kč
Hele, Havel!
Fotografická mozaika momentek ze života Václava Havla... Havel, jak ho nikdy neuvidíte, ale jak si ho po prohlédnutí téhle knížky dokážete představit. — Havel v bazénu, vychutnávající trochu fyzické relaxace před dalším dnem nekonečných setkání, ...
umění

Hele, Havel!

351 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 303 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 31 > >>