Nejprodávanější tituly - listopad 2017
báje a legendy

Rámájana - 6%
Významný staroindický epos v podání předního českého indologa Dušana Zbavitele vychází v nové grafické úpravě.
báje a legendy

Rámájana

253 Kč
238 Kč
22 böhmische Legenden - 6%
Tato kniha nabízí čtenáři mnohem víc, než pouhý přehled nejkrásnějších míst v Čechách. Magie každého z nich je však skrytá, nenalistujete ji v žádném průvodci. Čtení v němčině.
báje a legendy

22 böhmische Legenden

281 Kč
264 Kč
Řecké báje a pověsti - 20%
(3x)
Audiokniha nabízí téměř celou řeckou mytologii (kromě Illiady a Odyssey) tak, jak ji známe z převyprávění Eduarda Petišky (Staré řecké báje a pověsti) určeného především mladým čtenářům.
báje a legendy
Ukázky

Řecké báje a pověsti

199 Kč
159 Kč
Stvoření Ranga Dunga - 11%
Kniha je souborem autentických vyprávění etnoložky, která strávila na Borneu několik měsíců mezi příslušníky kmene lovců lebek.
báje a legendy

Stvoření Ranga Dunga

215 Kč
191 Kč
Rytíři krále Artuše - 11%
Pověst o králi Artušovi, jeho rytířích - Lancelotovi, Gawainovi a dalších od Kruhového stolu, jakož i o kouzelníku Merlinovi a krásné královně Gueneveře podává čtenáři v nové textové úpravě i grafickém ztvárnění.
báje a legendy

Rytíři krále Artuše

314 Kč
279 Kč
Prague a travers ses legendes - 11%
Kniha cíleně vybírá pražské památky, kam obvykle míří kroky všech turistů, tedy Pražský hrad, Strahovský klášter, Chrám sv. Víta, Karlův most, Ungelt, Staroměstské náměstí a Staroměstský orloj, Židovské Město a další.
báje a legendy

Prague a travers ses legendes

359 Kč
319 Kč
Legenda o sv. Vintířovi - 11%
Jedná se o kritickou edici legendy o sv. Vintířovi (Vita s. Guntheri), která byla sepsána v břevnovském klášteře v polovině 13. století za účelem Vintířovy kanonizace.
báje a legendy

Legenda o sv. Vintířovi

Petr Kubín (ed.)
324 Kč
288 Kč
Pověsti staré Prahy - 11%
Soubor třiceti pověstí a legend, které se vztahují k nejznámějším místům hlavního města Prahy. Tato místa lze dodnes navštívit, a tak se kniha může stát současně i jakýmsi zábavným, atypickým průvodcem, který lze vzít s sebou třeba na procházku.
báje a legendy

Pověsti staré Prahy

179 Kč
159 Kč
Židovská Praha - 20%
(1x)
Šest pověstí a legend, jež kolují o židovské Praze. Od autorů jako Alois Jirásek, Václav Cibula, Leopold Weisel či Julius Košnář čtou Otakar Brousek, Josef Somr a Hana Maciuchová.
báje a legendy
Ukázky

Židovská Praha

69 Kč
55 Kč
O obrovi, který neměl srdce v těle - 6%
(1x)
Svazek norských pohádek obsahuje všechny pohádky, jež po vzoru bratří Grimmů v 19. století vydali sběratelé Peter Christen Asbjornsen a Jorgen Moe. Všem sto devatenácti pohádkám je v tomto českém překladu ponechán jejich původní rozsah i osobitý styl.
báje a legendy

O obrovi, který neměl srdce v těle

338 Kč
318 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 51 položek
<< < 1 2 3 4 .. 6 > >>